p.s co Wy tak wszytskie narzekacie n ato że biust rośnie?? to przewaznie cieszy, a Wy w ogromnej większości chyab kokietujecie co?
Jakbyś nosiła takie dwie donice przed soba, to byś sie tak nie cieszyła. Weź przywiąż sobie po kg cukru przy każdej piersi i pochodź tak trochę, ręczę że nie bedziesz zachwycona Ja się nie cieszę, że aż tak mi rosną. Ale co zrobic
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2010-11-12, 20:40, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-13, 14:19
Żeby nie offtopować w temacie o pakowaniu torby, napiszę tutaj
Szukałam stanika do karmienia usztywnianego i nie znalazłam, przy kazdym pisze ze jest miekki, widocznie chyba tak musi byc Kupiłam taki, na zdjeciu wyglada, ze dosyc dobrze podtrzymuje biust, mialam kupic dwa, ale postanowilam kupic jeden, porzadny, w zasadzie nie wiem nawet czy bede potrzebowała
A ja zamówiłam takie dwa. Czarny i biały. Mam nadzieję,że posłużą mi trochę
"Klasyczny, bawełniany stanik ciążowy na fiszbinach dla matek karmiących dostępny w kolorze białym i czarnym. Wysoka jakość wykonania biustonosza, delikatna bawełna..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum