Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-31, 15:12
LadyBlack, może to tylko na początek jesteś pełna obaw. Ja też się oczątkowo dużo martwiłam o zdrowie dziecka, ale jakoś po pierwszym usg zaczęłam wierzyć że wszystko będzie w porządku. Nie zadręczaj się, myśl pozytywnie, to na pewno będzie lepsze i dla Ciebie i dziecka, które wyczuwa Twój nastrój. Będzie dobrze , nie może być inaczej
Choć ponobno o dziecko zawsze sie martwic bedziemy - jak sie urodzi tez
MAm nadzieje że uspokoisz się po wizycie i po badaniach
Nie wiem co Ci poradzić bo nie byłam nigdy w ciąży ale może to hormony
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-31, 16:27
LadyBlack, Ja tak miałam przy Grzesiu miałam chwilami takie momenty że sobie nie poradzę że źle dziecko wychowam i w ogóle miałam dużo pytań .. zmrtwień jak ja sobie dam sama radę a miałam na głowie i szkołę i zajmowanie się domem jaki siostrami i do tego jeszcze bardzo przeżywałam śmierć mojej mamy i pijaństwo mojego taty więc łatwo nie miałam .. ale jakoś wierzyłam że i się uda gdzieś tam widziałam małą iskierkę nadziei i mimo tylu zmartwień wychowałam wspaniałego synka więc kochana uszy do góry a będzie dobrze na pewno po badanach będziesz spokojniejsza każda z nas ma zmartwienia obawy nie ważne czy to pierwsza czy piąta ciąża ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum