Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1314 dni temu Posty: 1829
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-05-21, 16:04
wlasnie sie zastanawiam nad tym czy warto wydawac na to pieniadze?
Planuje karmic piersia i butelek bede uzywala raczej rzadko w zwiazku z czym mysle,ze sterylizator nie bedzie nam potrzebny.
Jak to jest u was mamusie karmiace piersia? Posiadacie sterylizatory? Rzecz niezbedna czy wrecz przeciwnie?
Informacje: Dołączyła 945 dni temu Posty: 41 Skąd: Kujawsko-Pomorskie
Profil:
Wysłany: 2009-07-09, 19:10
ja tam sterylizatora nie kupowałam bo to dla mnie zbędny a kosztowny wydatek, za to bez laktatora <link usunięty > to bym sobie pewnie nie poradziła ... wolałam pieniądze które poszłyby na sterylizator dołożyć i kupić porządny laktator zamiast jakiegoś badziewia.
Ostatnio zmieniony przez Aneta 2009-07-10, 12:08, w całości zmieniany 1 raz
ja z kolei jestem baaaardzo zadowolona z tego sterylizatora. Nastawiasz mikrofale na 6 min i wsio. Wczesniej próbowalam wygotowywac butelki - za duzo z tym roboty. Ale jesli zamierzasz karmic piersią to na zapas nie kupuj.
Ja też własnie się zastanawiam ale skoro najpierw będę karmiła piersią to sobie narazie podaruję jego zakup. W razie czego zawsze można przejść się do sklepu jak wyparzanie będzie sprawiało mi wiele problemów. W obecnych czasach wszystko mamy pod ręką więc nie ma potrzeby kupowania wszysstkiego na raz.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-18, 21:05
ja też nie wyparzałam za każdym razem, tylko co jakiś czas i tak jak Anetka nawet częściej niz wyparzac gotowałam wszystko pomparę minut i tak robię do tej poryy, smoczki butelki do garnka i sie gotują, albo do zmywarki na 70 stopni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum