REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Stosunki między szwagierkami,bratowymi???
Autor Wiadomość
WweronikaA 
w dwupaku

Informacje:
Dołączyła 840 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2011-08-02, 14:57   

Mam szwagierkę jest starsza o 9 lat ( w wieku mojego brata) ma już 2 dzieci ;-)
Dogadujemy się, ale nie żyjemy w jakiejś przyjaźni ;-)
Mam dwóch braci ale bratowych nie mam.
Jeden ma dziewczynę z którą spotyka się już 3 lata ponad a ja ją dobrze znam bo to była moja dobra kumpela.
Teraz nasze relacje się troszkę ochłodziły z tego względu że rzadziej się widujemy <bezradny>
Niby spotyka się z moim bratem ale mają inne towarzystwo :roll:
Drugi brat nie ma dziewczyny "na poważnie" na razie takie "przelotne" znajomości ;-)

Tulimy się z twoim ojcem w objęciach lecz coraz nam dalej do siebie.
Dystansujesz nas, rośniesz, bezczelnie kopiesz, Stajesz między nami maleńki, rywalu by nas jeszcze mocniej zbliżyć nad kołyską...

snowy 

Informacje:
Dołączyła 437 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-08-02, 15:30   

bratową mam super :) dogadujemy się świetnie od zawsze, teraz mamy troszkę utrudniony kontakt, ale nadal rozmawiamy i wymieniamy wiadomości :)

moja siostra ma faceta, ale jeszcze go nie poznałam, a mój A jest jedynakiem :D

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 637 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-08-02, 15:59   

snowy napisał/a:
moja siostra ma faceta, ale jeszcze go nie poznałam, a mój A jest jedynakiem

Mój D. również jest jedynakiem :-D

Mój narzeczony raczej z moimi trzema siostrami ma dobry kontakt :mrgreen: one same mają już swoje życie jedynie najmłodsza chodzi do gimnazjum i jak na razie nie interesuję się chłopcami :mrgreen: jak ona mi kiedyś powiedziała że najpierw pokończy szkoły znajdzie pracę a na miłość znajdzie się odpowiedni czas :-P ale mam madrą siostrę :mrgreen: :-)

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 717 dni temu

Profil:
Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-08-18, 14:24   

małżowina też jedynak :lol: a z moją bratową dogadujemy się raczej dobrze :lol: a z bratem młodszym o 3 lata jakoś nigdy nie ma o czym gadać <bezradny>

lena 

Informacje:
Dołączyła 458 dni temu

Profil:
Imię: Milena
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-10-29, 10:14   

uuuuu drażliwy temat....:)
ja z moją szwagierką się nie lubimy..pomimo tego że jesteśmy w tym samym wieku ale ja nienawidzę ludzi zakłamanych i fałszywych a ona taka jest wszystkich chce przewyższyć,we wszystkim chce być najlepsza a jak wiecie nie da się tak przecież no nikt nie jest doskonały... nie ma w ogóle polotu....rozmawiam z nią bo muszę i tyle.

LadyBlack 

Informacje:
Dołączyła 637 dni temu

Profil:
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-31, 15:37   

U mnie jest ok :) Dobry kontakt ze szwagierka. Moze nie sa to stosunki przyjacieleskie jak z moimi kolezankami, nie umawiamy sie na kawke w lokalu. Ona ma swoje przyjaznie ja swoje. Tu sa kontakty rodzina - rodzina. Nie ma zadnych ( narazie ) problemow, sprzeczek, niedomowien. Odwiedzamy sie, ciesza sie moja ciaza. Jest ok. Nie zalazy mi jakos na wiekszych relacjach typu przyjazn bo przyjaciół mam swoich. ;)
Choc co do pomocy mysle ze brat meza zdecydowanie bardziej chetny niz szwagierka. ;)

kashira 

Informacje:
Dołączyła 641 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-11-01, 21:12   

lena napisał/a:
drażliwy temat

hehe :-P
Ja do mojej szwagierki tez nie pałam miloscia <bezradny> Irytuje mnie bo na kazdym kroku daje mi rady i uwaza sie za wszechwiedząca a z byle głupota lata do swojej mamy (mojej tesciowej) :roll: Baba prrawie 30 lat a poradzic sobie nie umie <bezradny>
No ale co z nia zrobie, tolerowac musze :-P

malami 

Informacje:
Dołączyła 841 dni temu

Profil:
Imię: Jola
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-11-02, 08:59   

Moja szwagierka ehhh
Nie trawie jej, pyskate to, bez pokory, najmądrzejsze, leniwe, dziecko zaniedbane, tylko musu zajrzec na farme i z domu wyjść, a dziecko z babcią

Luka 
Czekam na Ciebie..

Informacje:
Dołączyła 496 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-11-14, 13:09   

A ja swoją szwagierkę (męża brata żonę) bardzo lubiłam. Często się odwiedzałyśmy. Miałyśmy świetny kontakt. Do czasu aż zaczęła mi dokuczać... Tak przynajmniej ja to odbierałam. Ciagle pytała kiedy dziecko będziemy mieć, żeby M się za robotę brał itp - co miesiąc to słyszałam. A mówiłam jej, że mam problem, że się leczę. Czasami miałam wrażenie jakby cieszyło ją to, że teraz ja cierpię. Bo ona też się 3 lata starała. No ale było, minęło. Teraz jakoś się zmieniła. Jak byłam na zwolnieniu często mnie odwiedzała. I miałam wrażenie, że szczerze się martwi. Zobaczymy jak będzie dalej...

A szwagra? Męża siostry nie lubię. Od zawsze.
Narzeczonego młodszej siostry - tak :)

Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....

Laurel 

Informacje:
Dołączyła 684 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Dominika, Patryk, Kubuś
Wysłany: 2011-11-14, 13:54   

Chłopaka siostry znam tylko z widzenia, więc ciężko mi powiedzieć.
Siostra i brat mojego męża niewiele starsi od Dominiki - dziewczynka fajna, chciałabym, żeby moja była taka, chłopak leń. A drugi brat, ten w moim wieku, to już w ogóle ciężki przypadek. Nie pracuje, tylko chodzi przez cały dzień w piżamie i uprawia filozofię :mrgreen: W dodatku na garnuszku rodziców, bo życie to marność a on dla kapitalistów nie będzie pracował ;-) Szczerze mnie nie znosi. Cóż... Ja też za nim nie przepadam.

Odpowiedz do tematu