Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 13:55
Miło mi - dzięki.
Bardzo chętnie Wam pokażę ale dopiero jak się do galerii doczłapię.. Tutaj niechciałabym za duzo zdjęc wklejać. Pokażę Wam też sukieneczki dziewczynek bo były boskie.
Na modelce tak wygląda
suknia1.png
Plik ściągnięto 4 raz(y) 272,2 KB
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Ostatnio zmieniony przez malami 2011-09-07, 07:59, w całości zmieniany 2 razy
Prześliczna. Choc ja pewnie dołożyłabym ramiączka, nie żeby lepiej wyglądało, ale źle się czuję z całkiem odkrytymi plecami, w mojej też dorabiałam na zamówienie. Czekamy na więcej
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2392
Wysłany: 2011-09-07, 08:52
Tę suknię zobaczyłam na targach slubnych długo przed ślubem.. I nie było już innej opcji. Musiała byc moja. I to była pierwsza suknia, którą przymierzyłam. Mama oczywiście się popłakała i potem każda inna suknia już nie robiła na nas wrażenia...
Laurel ramiączka miałam zamówione, tak na wszelki wypadek gdyby mi w tańcu spadała. Nic podobnego Więc ich nie przypinałam.
Góra tej sukni jest cała w kryształach swarovskiego... na sali w światłach bosko się mieniła.
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3508 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-29, 17:46
Nie wiem czy co będzie kochane widać dziś u mnie taka sobie pogoda więc zdjęcia mogą być nie wyraźnie to z góry informuję że dana moja sukienka na nasz ślub cywilny jest w kolorze brązowym i ma kwiatuszka i lekkie takie zmarszczenia na biuście leży na mnie idealnie teraz to jak nic bym się w nią nie wbiła
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 570 dni temu Posty: 997 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-03-29, 19:32
Co do sukni ślubnej to najprawdopodbniej odkupie suknie ślubną od kogoś później najwyżej oddam do komisu mam pare sukni na oku jestem już z jedna babką umówiona do przymiarki w przyszłym tyg. Te suknie które akurat mnie się podobają są w granicach od 300 do 500zł zreszta kto będzie wiedział na weselu czy kupowana suknia była w salonie czy od kogoś odkupiona. Nikt tego nie będzie wiedział.
Wrzucam zdjęcia sukien ślubnych które mam na oku i bardzo poważnie myśle o odkupieniu.
Na którąś z nich na pewno się zdecyduje
duzo tego jest, ale myślę, że ostatecznie jaki model wybiore zdecyduje selekcja metodą przymiarki. No chyba że wszystkie będa na mnie dobre to wtedy wybór będzie cieżki
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-29, 21:30
Pierwsza wymiata. Jest cudna!
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum