Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-12-07, 15:07 Świąteczne i Sylwestrowe kreacje
Myślałyście o tym co ubrać na wigilię i święta? Kupujecie coś nowego czy raczej komponujecie coś z ubrań, które już są w szafie?
Ja w tym roku na wigilię mam sukienkę, kupiłam z początkiem września, ale miałam na sobie raz czy dwa, nikt jej nie kojarzy, więc jest jak nowa Poza tym b. dobrze się w niej czuję. Wrzucam fotkę. Jest czarno stalowa, na zdjęciu inny kolor. Pod spód czarna bluzka z długim rękawem. Będzie ładnie
Nie wiem co na 1 dzień, muszę pogrzebać w szafie, nie planuję kupować nic nowego.
R2237.jpg
Plik ściągnięto 1 raz(y) 21,8 KB
Ostatnio zmieniony przez madzia 2011-12-20, 21:01, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 437 dni temu Posty: 2196
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-12-07, 15:20
ja mam czerwona satynke i chce sobie uszyc bluzke a do tego ubiore czarne spodnie to na Wigilie, a na pozostale dni swiateczne, szorty, spodniczki i koszulki na ramiaczkach
Ja raczej nie będę kupować nic nowego.
Chyba że jakoś spontanicznie wyjdzie bo na zakupy takie się nie wybieram.
Mam sukienkę w której jeszcze nie była nigdzie więc może ona
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-07, 18:16
Madzia bardzo ładna kreacja- skromna w sam raz na święta, czarno stalowa na pewno jeszcze ładniejsza
A to moja kreacja na święta nad resztą jeszcze myślę, jak kupię to się pochwalę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum