Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-13, 10:42
Wczoraj nie dotarłam do Was bo burza była i prąd nam wyłączyli . Dzidzia zdrowa, wszystkie parametry w normie, buziaka słodko otwierała i zamykała, ulokowała się na kolanach i nie bardzo chciala pokazać co ma miedzy nóżkami, aż w pewnym momencie lekarz pyta i co widzicie co to bedzie- no więc wypaliłam :" pewnie chłopak, bo coś tam zauważyłam" i rzeczywiście M. postanowił założyć drużynę piłkarską, bo kolejny facet
Czy się cieszę, hmm pewnie że tak , Natek będzie miał najlepszego kumpla, tata będzie się z nimi użerał i uczył w piłkę grać, samochodem jeździć, na rowerze jeździć, baby podrywać .
Trochę żal mi tych sukienek i kitek no i lalek bo dziewuszkę chciałam ale kto powiedział że na stare lata mi nie odbije i nie zafunduję sobie kolejnych miesięcy mdłości
A tymczasem musze wymyślić imię dla chłopaka, a kompletnie nie mam pomysłu...
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-13, 11:52
motylek, fajnie:) tak czułam:) gratuluje
a na sukienki ikokardki, jeszcze przyjdzie czas, tak jak piszesz, zafundujesz chłopakom za pare lat małą ksieżniczke do pilnowania )
Informacje: Dołączyła 983 dni temu Posty: 754 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-13, 12:04
motylek napisał/a:
że na stare lata mi nie odbije i nie zafunduję sobie kolejnych miesięcy mdłości
Jaką starość, jaką starość!? Masz jeszcze sporo czasu i jak się sprężysz to i 4 zdążysz sobie zafundować Miło poczytać, że fasolek rośnie zdrowo tylko zastanawiam się czy wytrzymasz jak Ci takich dwóch łobuzów za jakiś czas zacznie chatę roznosić w drobny mak
A jak samopoczucie mamusi, bo o dzidziusiu to już wiem, że ma się świetnie
motylek, cudownie, że wszystko w porządeczku. A co do starości, to nawet po 60-tce kobiety rodzą, więc jaka Ty stara to potem szybko dziewczynkę, coby bracia mieli kogo pilnować
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum