Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-04-25, 22:41
motylek napisał/a:
RÓŻOWYMI BUCIKAMI!!!
ahhhh, słodkie to
widzę, że już rodzince powiedzieliście?
ja to ostrożna jestem pod tym względem, przy Krzysiu dopiero po wizycie u gina powiedzieliśmy.
dalej jak o Was myślę, to czuję aż takie mrowienie w żołądku
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-25, 22:59
przy Natku tez czekaliśmy ale teraz tak jakoś chciałam się z siostra podzielić, więc zaraz teściowie też się dowiedzieli i mój dziadek i tata, no i jeszcze dwie bliskie koleżanki i WY. Reszta dowie się w odpowiednim czasie. Jakoś inaczej podchodzę do tej ciąży bardziej na luzie może dlatego że wiem co mnie czeka i jest Nusiek a przy nim nie ma czasu na rozczulanie sie nad sobą...
Tri normalnie buzia mi się wciąż cieszy że bedziemy się razem ze sobą męczyć
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-25, 23:01
Nie bedziemy się męczyć, tylko rozkoszować
U nas też juz rodzice wiedzą - bylismy u nich cały weekend, nie utrzymalibysmy tego w sekrecie. A jak moi wiedzą, to i do taty Marka trzeba było zadzwonić
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 16:48
Motylku Tobie również gratuluję!!!
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Dołączyła 1087 dni temu Posty: 742 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 19:13
Kasiu moje gratulacje Pięknie to wszystko opisałaś aż się łezka zakręciła Spokojnych 9 miesięcy życzę, ale na pewno takie będą skoro mama nad Wami czuwa
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-28, 19:11
Jutro dla nas ważny dzień, pierwsza wizyta w dwupaku u ginka. Znając pzychodnie pewnie dostane skierowania na badania i umówiona wizyte na przyszły tydzień na USG
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 20:56
no i wróciłam wściekła...ach szkoda gadać. Połżna miło mnie pzyjećła, popytała kazła malego nie dźwigać i dbać o siebie gorzej u lekarza, powiedziałam że znów mi pęcherz troche dokucza no to on że Urosept mam brać bo do 12 tc to nic innego nie powinnam no to po jaką cholerę mi 2 tygodnie wcześniej przepisał inne tabletki skoro wiedział że mogę być w ciąży. I jeszcze gdał że przepisuje takie co w ciąży nie zaszkodzą, a teraz gada że tylko ziołowe?!?! Jak mu to powiedziałam to stwierdził: "no to nic" Oczywiście teraz przez kolejnych kilka dni będę siedzieć i się martwić czy z fasolką będzie wszytko ok i jeszcze na USG wolne terminy są dopiero na czerwiec . W ogóle to zat zbył mnie jakoś - no nic mój plan nie uległ zmianie - badania na kase chorych a prywatnie i tak będę chodzić. Czekam jeszcze tylko aż M. podpyta się kolegi który jest w zarządzie szpitala w którym chce rodzić do kogo warto chodzić. Choć i tak n wszelki wypadek umówiłam się prywatnie do tego co wcześniej chodziłam... ide dzieuszki bo humor mam kiepskawy...
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 21:06
Spokojnie, fasolce nic nie będzie - 22 tyg temu jeszcze nie była podpięta do Twojego krwioobiegu i nie miała kontaktu z lekiem Co w końcu brałaś - mogę Ci sprawdzić w lekospisie, jeśli chcesz.
Czerwiec to jeszcze daleko - hooo... choć w sumie czas akurat na pierwsze zalecane USG - to w 11-14 tyg.
Popieram plan podwójnego chodzenia - mam nadzieje, że trafisz na kogoś sensownego
Trzymaj się, kochana!
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-04-29, 21:54
Kasiu, pójdziesz do prywatnego gabinetu, to Ci usg zrobi na miejscu się nie denerwuj przychodniami ja już odpuściłam wizyty w nich, tylko z Małym na szczepienia.
a z lekiem, to już Ci Ania wszystko wyjaśniła i uspokoiła mam nadzieję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum