Czasem dziwnie się nam życie układa, ale tak jak mówię nic nie dzieje się bez przyczyny...
"Gadałam z mamą" umówiłam się z nią że jak malucha poczniemy w Wielkanoc i urodzi się w okolicach Bożego Narodzenia to... to będzie znak że ona jest tam gdzieś i czuwa nad nami...i... moja mama dała znak, zagadała tam na górze z kim trzeba i ześle nam małego Aniołka pomiędzy Bożym Narodzeniem a Sylwestrem...
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-25, 22:16
dziekuję babeczki
Jeszcze to nie bardzo do mnie dociera , ale dwa testy pozytywne, w czwartek do lekarza, no i cycuszki zaczynają boleć i są pełniejsze.
A dziś po powrocie od teściów czekała na mnie mała niespodzianka - siostra moja, ta wstrętna wariatka, z którą sprzeczki są non stop, przy której nerwy mi puszczają wparowała z... TORTEM MOIM ULUBIONYM, Z NAPISEM GRATULUJEMY I... RÓŻOWYMI BUCIKAMI!!! (wie że pocichu marzę o dziewuszce) , normalnie aż nie mogę do tej pory uwierzyć... Kochana jedna
Tri cóż mogę powiedzieć...wiedziałam że szybko znajdziesz nowe tematy do "debat" ze mną i nie pozwolisz abym czuła się osamotniona- komu bym dokuczała na temat imion, kołderek, pieluch i laktacji jak nie Tobie?!?! ...Cieszę się ogromnie kochana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum