Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2009-12-17, 19:02
podnoszę.
jak plany tegoroczne?
my idziemy na bal do szkoły, w której pracuję. sylwester organizowany już tam od lat, kilka razy byliśmy. i w sumie wszystko zależy od towarzystwa. w tym roku jest takie sobie i dlatego za bardzo mi się nie chce. ale, że Krzysio może zostać z rodzicami, to trzeba się ruszyć, bo nie wiadomo co będzie za rok.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1160 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-17, 19:29
My idziemy do Domu Kultury. Przy naszym stoliku będzie na szczęście szwagierka z mężem, ale pozostały 4 osób nie znam. Mam nadzieję że mimo to impreza będzie udana.
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-12-18, 10:18
Mam mały problem. Właśnie przymierzyłam sukienkę i nie zmieściłam się.
Znacie może sklepy gdzie można zakupić nie drogo sukienkę dla ciężarówki?
Chyba że jeszcze popytam to może coś znajdę u rodziny i znajomych.
Wysłany: 2009-12-18, 22:02
u nas planow brak i szczerze mowiac nie przeszkadza mi to,jakos nie mam checi nigdzie isc,zreszta nie mamy tu takich blizszych znajomych bo kontakty sie pourywaly jak wyjechalismy i nawet ci dawni znajomi maja juz swoje ekipy i jakos nawet nikt nam niczego nie proponuje nawet
ja chyba z kolezanka bede siedziec , chyba ze ona sobie na ostania chwile cos zaplanuje. ostatnio sie zastanawiła jaki orginalny alkohol kupic na sylwestra , bo to przecie raz w roku.
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 708 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-12-08, 18:01 Sylwester
Przeszukałam forum i nie znalazłam, więc zakładam ( jeżeli jednak jest, to proszę o usunięcie mojego tematu). Jakie macie plany cd. sylwestra? Gdzie go spędzacie? W domu czy może się gdzieś wybieracie? Co z dziećmi?
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum