Jakie macie plany sylwestrowe? My pewnie przesiedzimy go w domu. Odkąd wróciłąm do rodzinnego miasta nie mam tu znajomych - 6 lat poza domem zrobiło swoje. Większosc z nich siedzi za granicą lub ma swoje rodziny. Do Krakowa chyba nie pojedziemy,zawsze jak tam jestem to zaczynam chorować. Choć kto wie? Muszę to jeszcze przemyśleć.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 09:42
Ala my też w domku na białej sali Teraz to nawet nie wiem czy dotrzymam do północy bo ja już o 23 jestem nieprzytomna No chyba że ktoś przyjdzie to wtedy posiedzimy sobie w towarzystwie .
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1638 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 11:42
aaa... bo to już Sylwester tuż tuż
Ja na razie żyję świętami, a co będę robić w Sylwestra standardowo jak co roku, dowiem się dzień lub dwa przed Sylwestrem. Prawdopodobnie spędzimy go w domu z Hanią, wkońcu to jej Pierwszy Sylwester, mimo, że będzie spała w najlepsze.
W zeszłym roku byliśmy w Szczyrku w takiej fajnej góralskiej chacie. Ale było lajtowo, bo miałam brzusio, ale jak sobie przypomnę jakie kiedyś bywały Sylwestrowe Noce
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-05, 12:14
My mielismy zaproszenie do meza znajomych ale moj mąż woli zeby oni do nas przyjechali juz jest tak ustalone tez nie mamy za bardzo z kim synka zostawic gdybysmy pojechali do nich
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-12-05, 21:11
jeśli uda się nie spędzić sylwka na porodówce to mąż będzie pracował - taxi. a ja pójdę do rodziców i będziemy sobie oglądać telewizję itp. a Marcin zjedzie na okolice północy na życzenia.
My chyba w domu posiedzimy ewentualnie do znajomych sie wybierzemy. Jakos juz mi wszystko jedno to nie to co kiedys, ze chcialam koniecznie gdzies sie wybrac.
Madzia81, w sumie patrzac na date Twoich urodzin to moze mala zrobi ci prezent i postanowi tego dnia cie przywitac
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-12, 13:47
hehe ja z wiadomych powodów też nie mam innych palanów jak usiąść w łóżeczku z maluszkiem na ręku, meżem u boku i witać nowy rok!!! W sumie to zawsze chciałam spędzic choć jednego sylwka w łóżku ...
hehe ja z wiadomych powodów też nie mam innych palanów jak usiąść w łóżeczku z maluszkiem na ręku, meżem u boku i witać nowy rok!!! W sumie to zawsze chciałam spędzic choć jednego sylwka w łóżku ...
ja juz przynajmniej 2 tak spędziłam - przez chorobę. i to 2 pod rząd
Kochane kobietki. Niech 2009 rok przyniesie Wam mnóstwo radości, cudownych dzieciaczków, wyczekiwanych fasolek, zdrowych bąbli. Bądźcie silne bo kobiety muszą mieć siłę zeby walczyć z chorobami dzieci, marudami mężczyzn itp. Szampańskiej zabawy i szczęśliwoego NOWEGO ROKU!!!
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2008-12-31, 14:46
Cześć dziewczyny Życzę Wam wszystkiego dobrego ,oby przyszly roczek byl lepszy od terazniejszego zdrowka zycze ono jest bardzo wazne,pociechy z dzieciaczkow pogody ducha na kazdy dzień Dzięki Ala za życzonka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum