Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-17, 17:25 Szkoła rodzenia
Wiatjacie dziewuszki co myślicie o szkołach rodzenia?? Czy któraś z was uszczszcza albo uczęszczała na takie zajęcia??
Ja właśnie zaczęłam- powiem szczerze, że w dużej mierze zdecydowaliśmy się z mężem włąśnie przez wzgląd na niego. Meżuś nie ma czasu tak jak ja siedzieć w internecie czytać książek, czy czasopism, a che się tez przygotować na przyjście dzidzi jak najlepiej (zwłaszcza, że ma małego starcha ale o tym ciiii....)
U mnie koszt jednorazowych zajęć to 30 zł za 2-3 godziny
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1392 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-17, 20:35
ja mam za darmo i idziemy dopiero we wrzesniu, tutaj sa to jednorazowe , calodniowe zajecia , na ktorych omawia sie wszystko.
ja jestem z tego powodu bardzo zadowolona , to moja pierwsza ciaza i bardzo o wszytko przezywam. mysle ze szkola rodzenia to wspaniala rzecz.
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-19, 15:02
Moja mama uważa że to starta czasu ale ja sądzę inaczej!!! Hmm ciekawe jenorazowy wykład na temat wszystkiego, to pochwal się jak już będziesz po zajęciach, ja dzisiaj idę na kolejne, zobaczymy co wymyślą...
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-26, 21:37
A podoba mi się, zwłaszcza że mąz pilnie słucha i potem mnie strofuje, pilnuje i szkoli a smiechu mam przy tym że az strach... Zawsze czegoś nowego można się dowiedzieć o ciazy dzidzi czy o tym co robic już po porodzie i po połogu
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-29, 15:20
No pewnie . My niedlugo mamy nasza lekcje Juz powiedzialam mojemu ze ma dokladnie zapisywac i zapamietac , bo pewnie jak zaczne rodzic i tak wszystko mi z glowy wyleci
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2008-08-29, 23:50
u nas w szpitalu szkoła rodzenia jest za free położna mówiła, żeby udać się na 1-sze spotkanie w 30 tym tygodniu. nie za późno? no ale chyba wie, co mówi nie wiem ile jest spotkań, ale na pewno nie jedno całodniowe. i też pójdziemy głównie ze względu na Misia, który niewiele wie o porodzie itd.
Nastrój:
Wysłany: 2008-08-30, 11:47
hehe , u nas bylo do wyboru jedno calodniowe , lub 2 po pol. u nie tez bedzie w 30 tygodniu , mysle ze im pozniej tym lepiej , (oczywiscie nie za pozno ) poniewaz nie zdazy Ci to wszystko z glowy wyleciec , te informacje beda takie "swieze"
Nastrój:
Wysłany: 2008-09-12, 21:22
Ja juz wiem na sto procent , odnosnie szpitala . "pozwiedzalam " sobie jak lezalam z tym krwawieniem I bardzo jestem zadowolona z opieki itd, poza tym slyszalam pozytywne opinie od kobiet ktore w nim rodzily , takze pod tym wzgledem jestem spokojna...
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1331 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-04, 00:12
hehe szczerze to uwazam ze wszystko powie mi mama i niepotrzebna mi zadna szkola rodzenia, chociaz... ja tam nie wiem a co do mojego pieknego to nie wiem chyba bede mu musiala wytlumaczyc pare rzeczy sama
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 17:41
A ja własnie zakończyłam kurs- na ostatnie zajęcia nie poszłam bo nie widziałam sensu jakieś psychologie i relaksacje Ogólnie jestem zadowolona maż też oswojony bardziej , teraz jeszcze wybór szpitala waham sie miedzy 2 i nie wiem który wybrać!!!
Nastrój:
Wysłany: 2008-10-21, 18:51
ja poszlam tez z tego powodu , ze bedac w obcym kraju chcialam sie dokladnie dowiedziec jak to tutaj wyglada...no i mozna obejsc szpital wzdluz i wszerz zapoznac sie.
jak dla mnie same plusy, jestem bardzo zadowolona i polecam wszystkim
[ Dodano: 2008-10-21, 17:53 ]
mloda_mama napisał/a:
hehe szczerze to uwazam ze wszystko powie mi mama
mama mamą ale teraz czasy inne i wszystko tez wyglada troche inaczej, poza tym rozni sie to miedzy poszczegolnymi szpitalami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum