Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-03-25, 19:35
Krzyś ma kilka swoich ulubionych bajek na dvd (Auta, 3 części Króla Lwa, Zakochany kundel) i jak oglądamy razem to w niektórych momentach mi mówi, co będzie za chwilę już na pamięć zna
Julia ma limit 4 razy dziennie po 30 min,ale zazwyczaj nie wykorzystuje.
Teraz jak jest zimno to prędzej,ale po południu.Nie wiem dokładnie jak z nianią chociaż nie sądzę że jej pozwala oglądać dużo tv.
u nas nadal telewizja nie ma wziecia. nic a nic malej nie interesuje wiec na sile nie ucze. cieszy mnie to
no ale ja od poczatku jej nie wlaczalam bajek zeby sie nimi zajela, wiec nie ma tego wpojonego. Woli swoje zabawki i gadzety
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-12, 10:17
Troche wstyd ale nieraz z rana włączam Frankowi Mini Mini, ma dwie ulubione baje od ktorych faktycznie nie odrywa wzroku i czasem wieczorem Elmo jak bardzo marudzi Choc ostatnio tv mu zbrzydła
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 693 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-15, 23:05
u nas Literkowe chochliki, Cliford, Małe Zoo, Autka. Ale ogólnie to bawi ją piosenka rozpoczynająca bajkę. potem to jej nie interesuje zbytnio.
Elmo moze z 5 minutek fascynuje i zawsze się uśmiecha.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-16, 09:46
U nas nie ma mini mini, okupujemy disney junior.
Olena ogląda codziennie rano, na dzień dobry, dopóki mama się nie ogarnie, jest zainteresowana jakies 20min ( jest Przystanek Dżungla - ja uwielbiam , Klub przyjaciół myszki miki i coś tam, ładne bajki) potem nakazuje przełączyć na muzykę, a potem wyłączamy.
I przed spaniem ogląda, tez jakies 20min pewnie.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-16, 10:34
U nas największe wzięcie mają reklamy, zwłaszcza heyah z tym kotem i psem( to jej ulubiona) i czasem bajki na pulsie, ale to tylko chwilę ją zainteresują
Moje dzieci(5 lat i niecałe 3) oglądają dużo tv, wiem że to nie za dobrze ale tak nam łatwiej, ja mogę wtedy spokojnie sprzątnąc, zrobic obiad poza tym sama lubię oglądac tv więc nie zabraniam tego dzieciom, oczywiście tv nie chodzi cały dzień choc były i takie momenty ale udało mi się ciutkę ograniczyc;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum