Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 18:18
Kicia! napisał/a:
A u nas w domku jest ok 20 stopni i powiem wam, ze ja ciagle marzne. Oczywiscie jak tylko moge to sobie ogrzewam pomieszczenia , ale juz mi sie wydaje, ze obojetnie jaka temperatura bylaby u nas, mi i tak byloby zimno
To tak jak u mnie temp. w okolicach 20 st., ale ja zawsze ubrana w trzy swetry... No a mąż chodzi bez koszulki, chyba coś ze mną nie tak
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-19, 09:15
oj, u nas po ociepleniu bloku temperatura nie spada poniżej 23st, jest gorąco, ale nie da się zbić temperatury sciany ciepło trzymaja jak termos, w sypialni to więcej wietrze, bo zamknę drzwi i na noc jest ok, ale w salonie... Olence nie przeszkadza, nawet jednej potóweczki nie ma
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 230 dni temu Posty: 150 Skąd: Tarnowskie Góry
Profil: Im. dziecka: LENA
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-23, 19:43
zima:) w pokoju 28 stopni w lazience i kuchni 7:) uroki mieszkania z piecem kaflowym ( i nie da sie ogrzac calego mieszkania probowalam narozne sposoby i pokoj musi byc zamkkniety,wyregulowac temp sie tez nie da;) stary piec a nie zmieniamy bo mieszkanie nie jest nasze:) i planujemy je zmienic za rok moze 2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum