nie badałam - nigdy nie miałam takiej potrzeby.. rozumiem że lepiej założyć problem z hormonami niż ciąze żeby sie nie zawieść? Dodam że po za bólem przy dotyku są jakby powiekszone i pełniejsze kurcze ja nie chce problemów ale czy to co napisałam (tj te dodatkowe objawy) może towarzyszyć zaburzeniem gospodarki hormonalnej?
suzanna na razie nie myśl o hormonach, tylko czekaj do dnia terminu okresu i zrób test. Kiedy to ma być?
DO tej pory nie miałas kłopotów hormonalnych więc lepiej o tym na razie nie mysl.
nie no powstrzymam się, co ma być to będzie zostawiam sobie tylko w głowie ziarnko nadziei tak żeby sprowokować los
Karoll lepiej wiedzieć pewne rzeczy bo jak nie przestaną boleć a pojawi się okres to będę miała kolejne fora do czyytania
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2011-03-22, 22:26
Test powinno sie robić rano, żeby mocz był najbardziej stężony, inaczej może wyjść ujemny mimo ciąży - zwłaszcza jeśli robisz przed terminem miesiączki.
A ból piersi to niestety żaden konkretny objaw. Mogą boleć przed okresem, mogą boleć w ciąży. Nie oznacza też problemów z hormonami, choć pewnie to właśnie wahnięcie (ale może być jednorazowe) hormonów jest przyczyną.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 437 dni temu Posty: 2196
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-03-23, 01:04
suzanna, tak jak dziewczyny radzą poczekaj do dnia spodziewanej miesiączki, albo nawet z 2-3 dni więcej i jeśli możesz zrób test rano w trakcie pierwszego oddawania moczu
Dziewczyny jeszcze nie mam okresu zaczely mnie swedzieć piersi ale tak nie do wytrzymania nie wiem czy to coś znaczy ale to jest dla mnie coś nowego dlatego pisze a test obiecałam sobie zrobić najwczesniej ostatniego dnia miesiąca, jeżeli (mam nadzieje) do tej pory nie dostane okresu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum