Informacje: Dołączyła 277 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-08-20, 14:45
,,Chyba każdy kto wspomina pierwsze chwile po narodzinach dziecka jest pełen wzruszenia. Nie da się opisać tych emocji i szczęścia, łzy same cisną się do oczu... "
Taaa.... a rzeczywistość zazwyczaj jest bardziej brutalna
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 778 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-30, 13:08
Ja i tym razem dostałam dzieciątko na brzuch. Tam troszkę je wytarli. I tak na brzuszku leżała dopóki nie urodziłam łożyska. Później zabrali ją dosłownie na 5 min. na ważenie i mierzenie i już później cały czas była ze mną.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1937 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-05, 11:39
Mi małej nawet nie pokazali po cesarce. Pierwszy raz zobaczyłam ją na zdjęciu z komórki które zrobił D. Po jakimś czasie dopiero pozwolili mężowi przywieźć mi ją pokazać
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 392 dni temu Posty: 146
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Bogusia
Wysłany: 2011-09-08, 15:01
ja małej nie dość że nawet przez chwilę nie widziałam to nawet jej nie usłyszałam bo była podduszona i szybko ją zabrali. zobaczyłam ją po kilku godzinach w inkubatorze.
ik1986, Przykre to ale ratowanie dzieciątka najważniejsze
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Bogusia
Wysłany: 2011-09-09, 19:24
tak już jest dobrze. okazało się że ma konflikt serologiczny w grupie AB0, na dodatek żółtaczka się przyplątała ale Bogusia jest silna i dzielnie zniosła te wszystkie kłucia i badania. dostała antybiotyk i wszystko się unormowało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum