Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1420 dni temu Posty: 1787
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2008-12-04, 12:15
Izabela, moja kolezanka robi sesje takim maluszkom,nie wiem jak dlugo taka sesja trwa,ale zdjecia sa przeslodkie,a kolezanka na swojej stronie bardzo sobie prace z takimi maluszkami chwali
Ja zamierzam zrobic sobie sesje brzuszka bedac tak w 7 -8 miesiacu ciazy i bardzo chcialabym zrobic taka profesjonalna sesja mojej dzidzi jak juz bedzie z nami.
ja zrobilam mojemu 3tygodniowemu bobasowi taka sesje. mam album i 2 duuuze zdjecia na sciane w formie obrazu. zaplacilam ok 500€ za wszystko. tzn najpierw sesja 200 € potem wywolanie odbitkek (placi sie za sztuke) no i jeszcze obraz. to bylo najdrozsze
drugi obraz dostalam gratis, bo bylo duze zamowienie !
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-04-12, 19:52
Nie wiem dlaczego, ale strasznie nie podoba mi się jej twórczość.
Te zdjęcia są strasznie nienaturalne. Nie przemawia to do mnie.
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 497 dni temu Posty: 2393
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-04-14, 15:10
ja jeszcze w szkole średniej wariowałam na punkcie tych kartek lubiłam oglądac jej fotki w necie. teraz niektóre są dziwaczne niektóre cudowne Słodkie - ale czasami przesadza np z tych powyżej nie podoba mi się to na kiju czy w marchewkach ale w dłoniach mężczyzny jest boskie
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum