piekny komplecik, ale jesli koniecznie róż to prędzej pudrowy. ten wydaje mi się zbyt intensywny jak na taka uroczystkość. a jakbyś wybrała jednak biały ale z różowymi dodatkami to bedzie bardziej uroczyście. wg mnie rzecz jasna
Jak ktos mnie "zna" dluzej, to wie ze lubie "inaczej"
A bialy komplecik z tej samej serii, juz mi sie nie widzi.
Nie chce mini sukni do chrztu, tylko cos innego
Jeszcze moglabym przystac na taka.
Sliczna, tylko czy nie za "wielka" na dole? Bo gora mi odpowiada.
No i opaseczke mozna tez zamowic, tylko sprzedawca jakis nowy, ma dopiero 3 komentarze ale pozytywne. Tutaj dzis przegladalam dzialy dzieciece i nie znalazlam nic na chrzest, wyobrazacie sobie? No ale gdyby to byl katolicki kraj...
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1490 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-21, 18:00
madzia, też jest śliczna . Miała bym problem z wyborem bo tamten komplecik jest taki słodziutki . Jak kupisz ten różowy to będziesz mogła częściej małej ubierać .
Ja osobiście wybrała bym też różowy tylko w białym kolorze - ale jestem wydziwiata
Jak kupisz ten różowy to będziesz mogła częściej małej ubierać .
no wlasnie chociaz czy znajde pozniej okazje? Predzej wyrosnie moze hehe
Madzia81, dziewczyna robi na zamowienie, ja widzialam i blekitna i ecru.
Na prawde wg. Ciebie ten kolor, jest wscieklym razacym w oczy rozem?
Dla mnie zwyczajowe ubranko.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 2119
Profil: Im. dziecka: Michałek
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-22, 08:31
Ja mimo iż lubie róż to na chrzciny bym wybrała inny kolor ale to pierwsze ubranko lepsze niz ta sukienka co do koloru jęsli biały Ci sie madziu nie podoba to może ecru jesli mozna zamowić ale nawet jak będzie rózowy to Twoja córa i tak będzie wyglądac jak księżniczka
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 2010
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Ula i Ala
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-22, 14:25
oj ta sukienusia jest przecudna, gdym tylko ja miała wybierać to postawiłabym na ta sukienkę, to jest wyjątkowy dzień dla niuni i powinna wyglądać pięknie, a na taka porę to można ładnie ubrać dziecko czy to chłopczyk czy dziewuszka
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-06-22, 20:44
madzia napisał/a:
Na prawde wg. Ciebie ten kolor, jest wscieklym razacym w oczy rozem?
może źle napisałam.
na chrzciny jest dla mnie za intensywna. ja lubię biały, więc jeśli nie może być taki całkiem blady róż, to wybrałabym biały.
ale tak w ogóle to komplecik jest śliczny i im więcej się na niego patrzę, tym bardziej mi się podoba więc jak Tobie się podoba, to nie słuchaj nas tutaj, tylko zamawiaj i już
właściwie Madzia, jedyne co bym zmieniła w tym 1 kompleciku to wstążki. Na białe, pod spód i tak założysz cos jeszcze i pewnie w kolorze własnie białym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum