wlasnie, co? bo tez sie zastanawiam. mysle, ze moze body bez rekawkow i rajstopki jesli chodzi o pierwszy stroj, a do drugiego, rajstopki albo skarpetki, zaleznie od pogody. No i jakis sweterek, bo w sierpniu juz chlodno.
Informacje: Dołączyła 983 dni temu Posty: 754 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-01, 07:06
madziu, a mi się podoba ten pierwszy komplecik- jest oryginalny, na pewno wygodniejszy niż te standardowe, sztywne sukienki, w które z reguły ubierane są dziewczynki do chrztu i nawet ten róż mi się podoba- przecież nie musi być w bieli, wystarczy, że będzie elegancko A ta pierwsza sukieneczka zdecydowanie taka jest I jeszcze och, i ach, bo mi się strasznie podoba A poza tym patrząc na to od strony praktycznej- możesz go jeszcze wykorzystać w przeciwieństwie do "klasycznego" ubranka na chrzciny
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1393 dni temu Posty: 692 Skąd: z krainy marzeń
Profil: Imię: S.
Nastrój:
Wysłany: 2010-07-01, 08:47
madziu "znam cie" na tyle ze wcale sie nie dziwie ze wpadl ci w oko ten rozowy komplecik. I mowiac szczerze mnie rowniez bardzo sie podoba. Jest taki nieszablonowy, oryginalny. Pozatym jak wspomniala Tygrysica mozesz go jeszcze wykorzystac. A te sukieniki jakos mi sie nie podobaja - wygladaja na takie sztywne.
Mamy ostatecznie ta, na to dam bialy sweterek, bo chlodno pewnie bedzie i biale rajstopki. Nie wiem czy inwestowac w jakies butki na te kilka minut do kosciola. A, no i opaska z rozyczkami na glowe
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-13, 11:36
madzia, śliczna, zakochać się można a ja bym zakupiła jakieś butki, dla mnie to takie dopełnienie stroju, a poza tym mam wrażenie, że maluch bez butów, nawet taki nie chodzący, to taki nie do końca ubrany, ale to moje zdanie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum