Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 642 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-24, 06:54
Po wielu poszukiwaniach w koncu zamowilismy ubranko dla Franka Stwierdzilam ze garnitur bez sensu kupowac bo Maly by sie w nim upiekl, a z kamzelka tez bedzie elegancki
Juz nie moge sie doczekac az go w to ubiore
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 552 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-07-24, 11:14
kashira napisał/a:
juz buty
to i się wykosztowała max.20zł
kashira napisał/a:
chrzestny kupuje swiece
u nas do chrzestnego lazey kupic swiece,chrzczankie,pamiatkie,i fotograf/ksiadz a to juz jak sie ugada z rodzicami. a jezeli jest bardzej kasiasty to jeszcze lancuszek.
3 LATA temu trzymałam Olgie do chrztu i lekko ręką poszło 400zł
Ładne ubranko.
Franio będzie w nim na pewno super wyglądał
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-07-25, 08:47
kashira, Śliczne ubranko wybraliście dla waszego synka
My to w sklepie z ciuchami dla maluszków kupimy ubranko dla naszej kruszynki .. w sobotę widzieliśmy taki śliczny komplecik czapeczka + sukieneczka kostuje 67 zł jest bardzo śliczna
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1284 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2011-07-25, 10:32
Ja sie przyznam szczerze, ze nie lubie takich ubranek, moim zdaniem maluchy jakos tak dziwnie w nich wygladaja, tak jakos..."staro", przepraszam, ale wlasnie tak to widze
Młody tez miał garniturek, cały biały. Sama bym go nie kupiła, ale skoro już mi koleżanka podrzuciła to skorzystałam. Przy drugim dziecku jesli mi się przytrafi wybiore prosty biały strój, bez udziwnień. Tzn dziewczynki ślicznie wyglądają w tych sukieneczkach, ale chłopcy w garniturach już jakoś mniej mi sie widzą. A te ogromne czapy to już wogóle.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum