Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 778 dni temu Posty: 1708 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-24, 15:26
My zakładamy wełniane białe śpioszki i sweterek no i do tego czapeczka. Pod spód oczywiście coś cieplutkiego. poza tym będzie w beciku więc będzie jej cieplutko podejrzewam. Nie mam zamiaru jej zakładać nie wiadomo czego. Do domu mamy sukienusię na szydełku robioną do tego białe bodziaki, rajstopki i buciki szydełkowe oraz biała opaska na główkę.
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-26, 13:29
No becik ma 72 cm. A nasza mała nawet 60 cm nie ma więc podejrzewam, że wejdzie. jak znajdę chwilę to sprawdzę i postaram się fotki tego kompleciku wrzucić i sukienki malutkiej i w ogóle wszystkiego
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-28, 13:44
Specjalnie dla was dzisiaj chwyciłam aparat w rękę i robiłam foty. Do sukienki będzie jeszcze na główkę opaska biała z serduszkiem, ale jeszcze nie doszła, bo zamawiałam na allegro razem z innymi rzeczami jeszcze.
Zestawik pierwszy jest do domu a drugi do kościoła.
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-28, 20:17
Ale Madzia będzie piękna
Becik jest prześliczny...
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum