witam! przygotowuje sie do chrzcin mojego maleństwa! czy mozecie polecić mi jakieś firmy? gdzie wy kupowałyście ubranka na chrzciny? bede wdzieczna za informacje pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-06-16, 07:52, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2009-06-08, 21:05
proponuję poszperać na allegro
dużo fajnych pomysłów na ubranko dla chłopca i dziewczynki w całkiem fajnych cenach
ja zamawiałam dla Krzysia właśnie na allegro i byłam b. zadowolona
sluchaj, wydaje mi sie ze nie wazna jest tu firma i metka na ubranku tylko czy dziecku bedzie w tym wygodnie a prawda jest taka ze kazdy kupuje tam gdzie wygodnie blisko i szybko i wcale nie musi drogo kosztowac, wiec warto sie zastanowic czy dziecko bedzie sie czulo w tym dobrze.
masz racje samopoczucie dziecka najwazniejsze;) dlatego walsnie takiego ubranka bede szukać... byłam już w jednym sklepie i moja pociecha przymierzała kilka ciuszków ale nie bardzo umiem sie zdecydowac który najbardziej jej odpowiada:)
zdecydowałam sie wreszcie i kupiłam piękną sukieneczke białą:) moja mała wyglada w niej przecudowanie:) pojechałam do firmy reklama i kupiłam to co chciałam jestem bardzo zadowolona a obsługa super doradzili mi i bardzo pomogli:) pozdrawiam
Nie usuwam tego postu, ze wzgledu na to, zebys wiedziala ze nie reklamujemy produktow, tak samo tu jak i na blizniaczym forum.
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-06-29, 19:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum