Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-20, 10:27
Gratulacje Kita dużego chłopczyka!!!
Mateuszku rośnij zdrowo
I choć są z wami, do was nie należą.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1283 dni temu Posty: 1799 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Wysłany: 2010-10-22, 20:33
Witam, ja tylko na chwilke, jestesmy w domku od wczoraj, jednak wypsucili nas wczesniej. na cale szczescie, bo juz dola zaczynalam lapac. Ale widze, ze tu odzywam. jakos zaczynamy wszystko sobie ukladac. Mateuszek jest przeslodki, kochany dzieciaczek, problem mamy tylko z karmieniem, mam malo pokarmu,przystawiam go jak najczesciej sie da, ale jemu to nie starcza, pokarm strasznie wolno nachodzi, musimy go dokarmiac butelka. Ale dzisiaj polozna dala mi nadzieje, ze jest duza szansa, ze przejdziemy tylko na piers, powiedziala, ze pokarmu juz nie malo, ale jak maly bedzie histeryzowal, to podac mu jeszcze dodatkowo butelke. Pierwsza noc byla bardzo ciezka, ale wierze,ze bedzie coraz lepiej. Zreszta mimo tych wszystkich trudnosci jest cudownie, maly dajem nam mnostwo szczescia. Nie moge uwierzyc, ze jest juz z nami.
Dziekuje Wam dziewczyny za gratulacje. Jak ogarne sie, to napisze wiecej, zwlaszcza o porodzie . Na szczescie udalo sie bez wywolywania, bo maluch zdecydowal sie wyjsc sam wczesniej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum