Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-07-27, 21:05
skracającą szyjką rzeczywiście póki co nie ma się martwić, ale szaleć też nie ma co i da się tylko odpoczywać, jak trzeba to dla malucha wszystko się da
ale oczywiście życzę, żebyś nie musiała do końca ciąży tylko odpoczywać i leżeć.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-21, 10:55
Wczoraj mialam kolejna wizyte. Wszystko w porzadku. Synek ma 45,5 cm i wazy 1980g. Ginka powiedziala,ze jest dlugi i szczuply i ze mam go podtuczyc troszke bialkiem, wiec od wczoraj jajka, serki, kefirki itp poszly w ruch . Nastepna wizyta za 3 tygodnie i bede miala tez pierwsze ktg. Pare miesiecy temu myslalam sobie, ze jak juz bede miala ktg, to znaczy, ze porod juz blisko i wydawalo mi sie to takie odlegle........... a to juz . Powiedziala tez, ze zrobi mi posiew i ze ta nastepna wizyta moze okazac sie ostatnia .
A tak poza tym, to od paru dni to maluszek ma juz prawie gotowy pokoik, trzeba dokupic jeszcze ostatnie drobiazgi, czyli kosmetyki i wanienke . No i czekamy az pojawia sie zimowe ciuszki, bo jakis kombinezon chcemy kupic i cieplejsza czapeczke. No i zakup wozka tez jeszcze przed nami, ale to najwczesniej za 2 tygodnie.
Maluszek rozpycha sie ile sil i nozkami kopie po zebrach, uwielbiam to uczucie, mimo, ze czasem zaboli .
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-23, 12:56
Monini napisał/a:
Spokojnej końcóweczki życzę
dziekuje bardzo, no szybko leci, nie spodziewalam sie, myslalam, ze cala ciaze bedzie mi sie czas dluzyl, ale to pewnie tez dzieki temu, ze przez wiekszosc ciazy chodzilam do pracy i jakos lecialo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum