Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-08-24, 23:51
kochanie1305199, a konsltowalas to z lekarzem? Bo piszesz tez,ze Tomus slabo przybiera na wadze,wiec moze lekarz i wam by jakies zageszczacze przepisal.
Informacje: Dołączyła 369 dni temu Posty: 610 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-25, 06:30
kochanie1305199, my mieliśmy to samo dopóki nie przeszłam na Bebiko a później na Bebiko z kleikiem ryżowym Lekarka stwierdziła, że to normalne, że dziecko ulewa Tylko, że ona w 2 mcu życia potrafiła wypić 110 mojego mleka odciągniętego i 110 Bebiko tłumaczyłam lekarce jak byk, że ona się moim mlekiem nie najada i ciągle płacze i, że przeszłam na mieszane karmienie, że dziecko nie ma "stopera", potrafi tyle wypić i połowę tej drugiej butelki zwymiotować i dopiero się uspokaja i jest najedzona i spokojna. Ale złapałam położną na korytarzu i poradziła mi zobaczyć jak będzie z samym Bebiko, bo może mam "lichy" pokarm i mała od urodzenia jest ciągle głodna i nie zna umiaru, bo nie poznała kiedy jest najedzona i wymioty się skończyły, ale ulewała (tylko tak normalnie, że troszeczkę z niej wyleciało przy "chepnięciu") do 6 mca
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-25, 08:23
kochanie1305199, moze sprobuj najpierw ten syropek nazywa sie Gastrotuss Baby, jest bez recepty, jakos 25zł kosztuje, moze by cos pomogl.
No niby ulewanie jest normalne ale moj nieraz obficie uleje i az chlusta, normalne zgroza Ale fakt faktem ze je bardzo lapczywie, nieraz zachlysnie sie przy ssaniu bo taki zachlanny
Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2116 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-25, 10:09
ten syrop pomaga ale junior nie chciał jeść jak go zaczełam stosować ale to na normalne ulewanie bo na chlustające to inny specyfik dają.A ten nutriton to mój nawet buzi nie chciał otworzyć jak chciałam mu dać oj miałam ja się z tym ulewaniem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum