REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Tytuł: Ulewanie
Autor Wiadomość
angik1683 

Informacje:
Dołączyła 1419 dni temu

Profil:
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-08-24, 23:51   

kochanie1305199, a konsltowalas to z lekarzem? Bo piszesz tez,ze Tomus slabo przybiera na wadze,wiec moze lekarz i wam by jakies zageszczacze przepisal.

kochanie1305199 

Informacje:
Dołączyła 551 dni temu

Profil:
Wysłany: 2011-08-25, 06:08   

angik1683, Tak mówiłam, ale coś nie dociera to do lekarza :-/ Mówi ,że jest wszystko w normie. A ulewana bo za dużo je <bezradny>

Madź 
heksa.

Informacje:
Dołączyła 369 dni temu

Profil:
Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
neutralna

Wysłany: 2011-08-25, 06:30   

kochanie1305199, my mieliśmy to samo dopóki nie przeszłam na Bebiko a później na Bebiko z kleikiem ryżowym :roll: Lekarka stwierdziła, że to normalne, że dziecko ulewa :-> Tylko, że ona w 2 mcu życia potrafiła wypić 110 mojego mleka odciągniętego i 110 Bebiko :shock: tłumaczyłam lekarce jak byk, że ona się moim mlekiem nie najada i ciągle płacze i, że przeszłam na mieszane karmienie, że dziecko nie ma "stopera", potrafi tyle wypić i połowę tej drugiej butelki zwymiotować i dopiero się uspokaja :-/ i jest najedzona i spokojna. Ale złapałam położną na korytarzu i poradziła mi zobaczyć jak będzie z samym Bebiko, bo może mam "lichy" pokarm i mała od urodzenia jest ciągle głodna i nie zna umiaru, bo nie poznała kiedy jest najedzona :roll: i wymioty się skończyły, ale ulewała (tylko tak normalnie, że troszeczkę z niej wyleciało przy "chepnięciu") do 6 mca :roll:

kashira 

Informacje:
Dołączyła 641 dni temu

Profil:
Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-08-25, 08:23   

kochanie1305199, moze sprobuj najpierw ten syropek nazywa sie Gastrotuss Baby, jest bez recepty, jakos 25zł kosztuje, moze by cos pomogl.
No niby ulewanie jest normalne ale moj nieraz obficie uleje i az chlusta, normalne zgroza :-> Ale fakt faktem ze je bardzo lapczywie, nieraz zachlysnie sie przy ssaniu bo taki zachlanny <bezradny>

Aniusia 
wredniak

Informacje:
Dołączyła 717 dni temu

Profil:
Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2011-08-25, 10:09   

ten syrop pomaga ale junior nie chciał jeść jak go zaczełam stosować ale to na normalne ulewanie bo na chlustające to inny specyfik dają.A ten nutriton to mój nawet buzi nie chciał otworzyć jak chciałam mu dać <bezradny> oj miałam ja się z tym ulewaniem :-?

malami 

Informacje:
Dołączyła 841 dni temu

Profil:
Imię: Jola
Nastrój:
anielska

Wysłany: 2011-08-26, 08:17   

kashira, a spróbuj dac mu ten zageszczacz strzykawką

Odpowiedz do tematu