Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 1320 dni temu Posty: 66
Profil:
Wysłany: 2010-07-28, 13:43
nikus napisał/a:
bo chcemy last minute
tylko, że nie wiem czy doczekacie się na jakieś super oferty w tym roku ... głównie przez wybuch wulkanu i pogodę na świecie. Ale życzę, żeby sięudało coś fajnego znaleźć
Monini napisał/a:
matka z córką pojechały do tunezji i córka zaszła w ciążę od... plemnika pływającego w basenie
Cytat:
no niby niektóre gwarantują
chwyt reklamowy. z tego tytułu nikt nie przyzna odszkodowania oj taaaak ostatnio właśnie w klimacie temperatury - bo było za gorąco, za zimno, albo że zbyt szybko robiło się ciemno w takich bajkach specjalizują się głównie ludzie, którzy chcą pojechać za darmo ... najgorsze jest to, że częściowo sądy przyznają im rację ... a na prawde nie wszystko wynika z winy biura podróży
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
nikus [Usunięty]
Informacje:
Profil:
Wysłany: 2010-07-28, 14:27
nie(d)oceniona napisał/a:
tylko, że nie wiem czy doczekacie się na jakieś super oferty w tym roku ... głównie przez wybuch wulkanu i pogodę na świecie. Ale życzę, żeby sięudało coś fajnego znaleźć
wydaje mi sie wlasnie, ze przez ten wulkan,strajki itp wycieczki tanieja, bo ludzie sie boja jechac Porownujac cene wycieczki do Grecji (gdzie bylismy rok temu) w tamtym roku a teraz, to teraz jest duzo taniej
Ehhh.. zobaczy sie My tam skaplikowani i bardzo wymagajacy nie jestesmy
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 1320 dni temu Posty: 66
Profil:
Wysłany: 2010-07-28, 20:54
nikus napisał/a:
wycieczki tanieja, bo ludzie sie boja jechac
niekoniecznie - bo biura miały ogromne straty ale wszystko zależy od touroperatora, z którym sięchcecie wybrać
nikus napisał/a:
w tamtym roku a teraz,
tu trzeba wziąć pod uwagę, że ludzie nie chcą tam jeździć przez strajki i załamanie gospodarki
nevermind
kiedy się wybieracie?
_________________ Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 719 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-16, 17:22
:) napisał/a:
Sandomierz - od 3 lat pragnę pojechać tam z mężem, jakoś się nie składało do tej pory.
Może w tym roku się uda.
Ja jestem z pod Sandomierza, miasto bardzo ładne, ale nie potrafi się wypromować, dużo mu dał serial "Ojciec Mateusz". Dużo zabytków, Polecam
A my w porównaniu z poprzedniczkami to skromnie, od trzech lat odwiedzamy co wakacje Zakopane. Mamy takich znajomych górali, u których się zatrzymujemy, rewelacyjne widoki i wszędzie blisko. Idealne warunki. W tym roku nie, ale w następnym na pewno tam wyruszymy z dzidzią
Wysłany: 2011-02-16, 14:32
Góry - Małe Ciche, Mazury - ukochany Augustów, morze??? - wszędzie byle było w miarę spokojnie i czyte plaże.
.
W Polsce polecam Kazimierz Dolny uwielbiam. Na romantyczne weekendowe wyjazdy
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 813 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-16, 17:42
My za to mamy sentyment do Pienin. Tam właśnie pojechaliśmy z małżonkiem na pierwszą wspólną wycieczkę. Nocowaliśmy w baaardzo przyjemnych domkach, z kominkiem.
I dlatego chcemy tam wrócić. Może w lecie jak Maleństwo się urodzi...?
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum