Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-08-19, 22:46
motylek no właśnie, jak dla mnie za ciężka ta euphoria, nie lubie, takie zapachy jak dla mnie to tylko w większe skupiska osób no i na spacer jak ide z małą to się psiukam, bo na powietrzu jestem, a nie chce żeby dziamgał, że mi kupił i nie używam
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-08-19, 23:49
koralina napisał/a:
Diamonds Armaniego to po prostu poezja zamknięta we flakonie
no prosze,zrobilabys niezla kariere w reklamie pieknie napisane
Mi tez sie bardzo podoba ten zapach,ale teraz mam nowy "number one"
Maz mi zakupil Lady Million od Paco Rabanne i stwierdzil,ze pierwszy raz w zyciu naprawde pieknie pachne
Pięknie pachnie Paco.. Ale ja niestety popsikałam nadgarstek w perfumerii i wyobraź sobie że dostałam uczulenie .. jakies krostki.. dlatego teraz kupuję tylko sprawdzone perfumy i obecnie pachnę Naomi Campbell
Nabylam Radiance od Britney Spears i sie pomylilam probka w sklepie fajnie mi zapachniala a teraz nie widza mi sie. Za powazne i za ciezkie dla mnie, chyba nie bede ich uzywac.
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 199 dni temu Posty: 152
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-04-14, 22:58
Mam kilka zapachów.. Pur Blanca (ta biała) z AVONU
Passion Dance tez AVON
a z meskich to uwielbiam fahrenheit z daleka wyczuwam faceta ktory pachnie tym...
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-20, 10:34
a zauważyłyście że faceci u kobiet wolą takie cięzkie słodkie zapachy?!?! jak wypachnę sie Euphoria albo Chanell to faceci czują i mówią ładne a jak takimi kwiatowymi orzeźwiającymi to ciszaaa
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1498 dni temu Posty: 3059 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2012-04-20, 11:20
Akurat na to nie zwróciłam uwagi.
Mi ostatnio wpadły w nos perfumy sygnowane przez Rhiannę oraz perfumy Beyonce heat rush.
Te drugie są boskie.
I choć są z wami, do was nie należą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum