Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 14:33 ulubione perfumy
ulubione perfumy - macie takie??? macie jakis wybrany, stały zapach, któremu jesteście wierne, czy lubicie zmiany?? a wasi faceci, kupujecie im perfumy , podobaja wam się takie same zapachy??
My z M. mamy troche inne gusty, on woli cięższe perfumy, słodkie, a ja lekkie owocowe, kwiatowe. Jesli chodzi o moje ulubione zapachy to od dawna sa to HALLOWEEN J. DEL POZO, TRUTH CALVINA KLEINA, a ostatnio doszedł BE DELICIOUS DKNY (pod choinke dostałam, bo M. widział jak w perfumeriach oczam za nim biegałam )
jesli chodzi o M. to osobiście ubieram go w KENZO POUR HOMME, ale sam kupuje sobie jeszcze inne
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-15, 14:36
Ja na zime zawsze wybieram Code Armaniego i to jest moj ulubiony zapach,ale na lato za ciezki. Teraz jako,ze idzie wiosna kupilam sobie cos lzejszego tez od Armaniego ale tym razem Diamonds,mezul sobie tez kupil tylko w wersji meskiej
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-18, 21:40
:) napisał/a:
dolce&gabana light blue
do tego jeszcze kenzo L'eau par Kenzo i to jest zawsze na mojej połce
do tego jakies mocniejsze, na jakieś większe wyjścia, gdzie zapach bardziej sie rozchodzi i miesza, ale flakonik starcz na baaaardzo długo
dolce&gabana the one
Thiery mugler ALIEN
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-20, 21:51
jednego ulubionego zapachu nie mam
obecne celine dion sensational
często wracam do salmy hayek always
davidoff cool water od czasu do czasu
w ogóle to muszę zaciągnąć M. do perfumerii i coś wybrać dla siebie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 745 dni temu Posty: 1451
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-20, 22:52
Mój nieosiągalny finansowo ideał - Chanel Chance. Nie ma opcji, żebym wyszła z Sephory bez paseczka pachnącego tymi perfumami
Lubię też bardzo Kylie Minogue Darling.
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2744 Skąd: Górny Śląsk
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-26, 15:52
Mnie od zawsze podobala sie Euphoria CK i obecnie uzywam No i odkryłam tez swietny zapach od Kylie Minogue - Sexy darling, tylko teraz jakos nie moge wyhaczyc go w drogerii Ja ogolnie jestem zwolenniczka slodkich zapachow
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 813 dni temu Posty: 1042 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-26, 17:40
Ulubionych perfum mam kilka...
* CK IN2U
* DKNY be delicious fresh blossom
* Giorgio Armani Acqua di Gio
* CK Beauty
* Chatier Enzo la' perl femme
* Pret a Porter
Trochę tego jest.
Zawszę pachnę którymś z tych, choć ostatnio moje względy zdobył Armani i to nim najczęsciej pachnę.
Enzo, CK IN2U, Prat a Porter mam już od jakiegoś czasu - na wyczerpaniu.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 496 dni temu Posty: 2392
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-27, 14:54
Moim ulubionym zapachem od dawien dawna jest Kenzo "Flower by Kenzo" - kojarzy mi się cudnie i dlatego nie kupuję ich do codziennego użytkowania Gdy poczuję ten zapach i zamknę oczy to przenoszę się do okresu w którym tego zapachu używałam ( 18 lat miałam), nie chcę żeby mi spowszedniał
A obecnie na półce mam "Euphorię" CK - tylko na nocne wyjścia, jest tak mocny, że zagłusza wszystkie inne zapachy dyskotek, clubów itp..
Do pracy zazwyczaj Hugo Boss - "Woman", CK "Euphoria Blossom"
I moje ostatnie odkrycie, które uwielbiam i oszczędzam to Guerlain "My Insolence" - cudo, szukałam czegoś na ślub i znalazłam właśnie te perfumy.
Lubię jeszcze Versace - "Bright Crystal" ale obecnie nie mam
_________________ Jeszcze Cię nie znam, a już Cię kocham....
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-02-22, 19:59
Mąż mi kupił wczoraj, bo dostałam dziś rano
CK Euphoria, chyba za jego ostatnie pyskowanie
Wolałabym coś delikatniejszego, na codzień, bo dla mnie za intensywny zapach, ale podoba mi się, on stwierdziłą, że sie zakochał w tym zapachu
nie dość, że dostałam, to jeszcze narzekam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum