Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1394 dni temu Posty: 2648 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-07, 10:54
Ja poczułam pierwszego kopniaczka między 16 a 17tygodniem. To moja pierwsza ciąża i przed ciążą byłam bardzo przy kości, ale tak sobie tłumaczę, że to zapewne spowodowane było tym, że mały cały czas jest większy niż wskazuje na to tc. Najlepiej usiąść sobie spokojnie lub się położyć i wsłuchiwać się w swoje ciało, bo te pierwsze ruchy są takie delikatne, że nie ma się pewności czy to jest właśnie to.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 743 dni temu Posty: 141 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Paulina
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-18, 08:26
czesc dziewczyny dawno mnie nie było, troche odpoczywalismy nad morzem było super, pogoda nam dopisała
a wczoraj bylismy u lekarza
nasze maleństwo ma juz 16 cm,
waży 360 gram,
od ostatniej wizyty przytyłam 2 kg,
serduszko biło 140 uderzen na minute
i niestety kolejny raz nie mielismy mozliwosci zobaczyc naszego malenstwa czy to chłopczyk czy dziewczynka
znowu miało scisniete nozki moze przy następnej wizycie cos uda nam sie zobaczyc
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1289 dni temu Posty: 90
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2010-08-18, 08:48
Paula, dobrze ze wszystko jest w porzadku !
czekalam wczoraj na wiadomosc o plci ale poczekamy zobaczymy, a moze malenstwo chce wam zrobic niespodzianke
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 743 dni temu Posty: 141 Skąd: Poznań
Profil: Imię: Paulina
Nastrój:
Wysłany: 2010-08-18, 09:02
Olciiia napisał/a:
a jak ty sie czujesz?
dobrze oby tak dalej juz pierwsza połowa ciąży za mną jak ten czas leci , poczułam juz pierwsze ruchy, bardzo delikatne dotyka mnie malenstwo niesamowite uczucie
Olciiia napisał/a:
a moze malenstwo chce wam zrobic niespodzianke
i tak moze być ale ja juz bym chciała wiedziec, nie moge sie doczekac
miedzy 22 a 24 tygodniem mamy badanie połowkowe, wiec moze wtedy sie dowiemy co tam nasze malenstwo kryje
Wysłany: 2010-08-18, 09:07
Paula, super, ze z malenstwem wszystko w pozadku A plec sie jeszcze dowiecie. Najpozniej przy porodzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum