Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-08, 09:26
Impreza już za nami (jednak się okazało, że moja pomoc nie była potrzebna )
Do kuchenki dostała jeszcze zestaw filiżanek, więc teraz pijemy herbatki, kawki i jemy rózne smakołyki... np. jagody albo literki z tablicy
Bo jeszcze takie cosik od chrzestnego dostała:
i drewnianego smoka... ale najwięcej bawi się (co było do przewidzenia ) urodzinowymi balonami
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 873 dni temu Posty: 2681 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-08, 10:10
Cały czas się bawi... i wymaga teraz niewielkiej współpracy Zjeść U, wypić kredkę, nałozyć lali czapkę czy wyjaśnić, ze w puzlu nogi krowy nie pasują do pyska konika
A w międzyczasie mamusia może na forum posiedzieć
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-04, 15:13
teraz nasza kolej
plan jest taki: najpierw impreza w domu dla rodzinki, potem kinderbal na sali zabaw.
o prezentach nie chce mi się bawet myśleć, bo po grudniowych świętach jest ich ogrom.
pytanie takie: co zaplanować na imprezę domową? robicie jakieś zorganizowane gry, zabawy dla dziecka? czy luz bluz? nie chciałabym, żeby się tylko zmęczył obecnością tylu osób w niewielkim mieszkaniu.
i jak ozdobić pokój? balony będą na pewno, bo Krzyś je lubi. co jeszcze? w zeszłym roku każdy gość dostał czapeczkę urodzinkową i taką trąbkę - piszczałkę. ale niekoniecznie chciałabym to powtarzać. wzbogacacie imprezy urodzinowe dzieci takimi gadżetami?
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1419 dni temu Posty: 1785
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-01-08, 23:23
Madzia81 napisał/a:
czy luz bluz?
ja bym postawila na luz
Madzia81 napisał/a:
i jak ozdobić pokój? balony będą na pewno, bo Krzyś je lubi. co jeszcze? w zeszłym roku każdy gość dostał czapeczkę urodzinkową i taką trąbkę - piszczałkę. ale niekoniecznie chciałabym to powtarzać. wzbogacacie imprezy urodzinowe dzieci takimi gadżetami?
u nas na roczek byly balony i banery z napisem Happy birthday. W sumie to nie wiem czym jeszcze mozna taka imprezke przyozdobic? Moze jakies kolorowe talerzyki i kubeczki jednorazowe z obrazkami z jakiejs ulubionej bajki? Moze kolorowa ceratka na stol?
Torcik zamawiany,czy pieczesz Madziu?
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-09, 13:06
angik1683 napisał/a:
Torcik zamawiany,czy pieczesz Madziu?
Aniu, ja i pieczenie? przecież mnie trochę znasz
jutro już idę zamówić do cukierni, będzie fajny
balony są, jest też girlanda na firankę, fontanny na torcik, świeczki - dmuchać pewnie będzie ze sto razy, bo ostatnio to największa frajda dla niego
z kubeczkami i talerzykami poczekamy do przyjęcia dla dzieci, może w przyszłym roku.
chcieliśmy mu kupić fikuśną czapeczkę - jak dzieci noszą na bale przebierańców, ale szybciej ją ściągał niż mu ją ubierałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum