Kiedyś na innym forum widziałam. że mamusie fotografowały swoje brzusie:) Np. szminką pisały na nim liczbę tygodni swojej ciąży:) albo umieszczały też USG myślę,że fajnie by było gdyby takie miejsce powstało...To naprawdę wzruszające-przynajmniej dla mnie...Te materiały mogłyby oglądać tylko osoby zarejestrowane. Co o tym myślicie Drogie Forumowiczki???
Album w profilu nie jest jeszcze aktywny Jednak tak jak pisze Magdaru, taka opcja bedzie dostepna.
Jezeli macie potrzebe posiadania na forum osobnego dzialu do zdjec m.in. z USG bez problemu oczywiscie mozna takie cos zrobic, z mozliwoscia podgladu tylko dla zarejestrowanych badz osob, ktore napisza pewna ilosc postow.
a może dział pochwal się swoim skarbem gdzie można pokazac zdjęcia naszych dzieci czytałam że jest taki album tak ale czy ktoś tam będzie zaglądał i wchodził na każdy profil użytkownika hmmm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum