Profil: Im. dziecka: LENA
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-09, 18:50
a ja dzisiaj przypadkiem wybralam sie z siostra do ciucholandu i zlapalam super jeansy sliczne rozowe spodnie i krociotkie jeansowe spodenki do kozaczkow dla malej dla siebie fajne satynowe spodenki do spania i fajna blzueczke tube rożowa za wszystko zaplacilam 7zl! bluzeczka jest mi za mala ale wymienilam sie ze znajoma na kurtke dla mojej Lenki:) zakupy uwazam za udane:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1937 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-10, 20:06
Ja to bym tu dopiero wątek rozkręciła ciagle coś małej kupuję, albo tesciowa, albo moja mama, a i brat sie zdaży chociaż ja to teraz raczej przez internet ale tez używki pokażę wam tylko jedna rzecz co ostatnio zakupiłam no moze dwie
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 841 dni temu Posty: 2547 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-12-11, 10:04
Balerinki super, a kamizelka jeszcze fajniejsza!
ja tez dawno nie byłam, jakoś czasu brak.
Ale mama oststnio przyniosła 9 bluzeczek, 3 tuniki i leginsy za 30zł, wszystko cudowne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum