Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-03-13, 13:27
Natek dostał dziś jeansy 3/4 i błękitny podkoszulek, sobie kupiłam tunikę. W sumie to miałam inne plany miały być nowe sklepowie rzeczy (dla mnie) i buty ale nic mi sie nie podoba
nie wiem czy tu bedziemy wrzucac zdjecia uzywanych ciuszkow, czy w ogolnym temacie z ubrankami, jesli trzeba bedzie to przeniose post
z dzisiejszego polowania. jak juz pisalam, z dzieckiem na reku nie jest najwygodniej ale i tak nie bylo zle, bo ciuszki wisza sortowane rozmiarami, wiec w miare sprawnie poszlo.
Juz raz bylam w tym sklepie, i tez cos wyszperalam, i szczerze mowiac bede tam chetnie zagladac.
DSC09936.JPG
Plik ściągnięto 5 raz(y) 449,33 KB
DSC09935.JPG
Plik ściągnięto 5 raz(y) 415,17 KB
DSC09934.JPG
Plik ściągnięto 4 raz(y) 375,54 KB
DSC09933.JPG
Plik ściągnięto 4 raz(y) 352,05 KB
DSC09932.JPG bluza, w rzecywistosci jest ciemno zielona, i kawiatuszki lekko rozowe a to zdjecie jakos mi nie wyszlo dobrze.
Madziu a nie umiesz czemu? bo jest balagan i trzeba dlugo szukac? kiedys wspominalas, ze nie masz cierpliwosci...
no jakby wszystko lezalo na jednym dlugim stole, to bym pewnie olala sprawe. dlatego napisalam, ze fajnie, bo wszystko wisi na wieszakach ukladane rozmiarami.
dzieki
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1499 dni temu Posty: 3069 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor Jan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-29, 20:32
Ja też mam problemy, bo większość ciuszków w moich lumpkach jest na dziewczynki czyli różowe Raz na ruski rok uda się coś wyrwać.
I choć są z wami, do was nie należą.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-30, 19:09
w sumie jak tak patrzę to teraz mam najwiekszy problem z ciuchami dla małego - mały wybór le to chyba wynika z faktu że dzieci w tym wieku strasznie niszczą wszystko, zwłaszcza spodnie na kolanach . Za to dla maluchów jest od groma przynajmniej tam gdzie chodzę
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 924 dni temu Posty: 2167
Profil: Im. dziecka: jULEK eMILEK
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-30, 22:11
mówcie mi królowa szmatexów
ale mój mąż to już w ogóle ten to ma oko, ostatnio kupił mi wyobraźcie sobie super kurteczkę ze śliskiego materiału, no super
na studiach nauczylam sie grzebac z kolezankami, to od nich sie zarazilam, lubie sobie pogrzebac czasami, teraz to wypady samotne bede robic bo z dwojka dzieci nie wyobrazam sobie tego
raz - zawsze jest duzo ludzi o kazdej porze kazdego dnia
dwa - mlodsza jeszcze za mala na takie ekscesy, niech no tylko zacznie siedziec w spacerówce oj poszalejemy
lubie ciuchlandy za to ze za male pieniadze mozna sie ubrac od stop do glowy w unikalne ciuchy, oryginalne, na ktore normalnie szkoda by bylo kasy
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1640 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2010-11-02, 15:05
madzia napisał/a:
Madziu a nie umiesz czemu? bo jest balagan i trzeba dlugo szukac? kiedys wspominalas, ze nie masz cierpliwosci...
nie mam cierpliwości to raz, dwa - odrzuca mnie zapach jak wchodzę do lumpka, mimo, że te ciuchy niby prane, to mi i tak śmierdzi tam wszystko, no i bałagan to 3.
Ja też lubię lumpeksy, choć ostatnio rzadziej zaglądam - z brzuszkiem i maluchem w wózku trudniej się rozejrzeć. Co do ubranek dla chłopców - rzeczywiście u mnie też jest ich mniej, ale ostatnio wpadłam na pomysł kupowania całych zestawów dla dziecka w określonym wieku na allegro. Wychodzi to trochę drożej, ale ciuszki fajne, prawie nie widać, że ktoś je nosił. Zaletą jest też to, że kupuje się na raz czasem po 20-30 sztuk w miarę dopasowanych do potrzeb, tak więc sezon jesienno-zimowy miałam po takich zakupach prawie całkiem obstawiony dla mojego malucha
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum