Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1016 dni temu Posty: 1903 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Wysłany: 2009-06-19, 22:14 Miesiączka po porodzie
Jak w temacie.
Jeszcze wczoraj cieszyłam się, że mam spokój z miesiączkowaniem, a dzisiaj bum i się zaczęło 5 miesięcy i 1 dzień po porodzie. narazie jakieś takie byle jakie to krwawienie. gin mówił, że miesiączka po porodzie może być już inna od tej, jaką miało się przed. ciekawe jak to będzie u mnie i kiedy się cykl wyreguluje.
jak to było u was kobitki?
Ostatnio zmieniony przez Madzia81 2009-11-07, 19:05, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 971 dni temu Posty: 2080 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-19, 22:18
Madzia ja miałam 6 tygodni połogu potem miesiąc przerwy i okres . A myślałam że jak będę karmić piersią to miesiączkę dostanę później . Ale od razu miałam regularne i co mnie bardzo cieszyło bezbolesne . A teraz nie wiem jak będzie .
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 464 dni temu Posty: 745 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-20, 07:54
U mnie wyglądało to w ten sposób co u Anety. Z tym, że pierwsza miesiączka była tak obfita, że musiałam nosic tampony i podpaski i max co dwie godz. je przebierac. O wyjściu z domu nawt mowy nie było, bo przy najlżejszym ruchu czułam się tak jakby ktoś kran odkręcił Byłam przerażona, że tak mogą wyglądac te moje miesiączki juz zawsze (tak właśnie przechodziła je moja mama od pierwszego porodu), na szczęście wszystko wróciło do normy.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 1015 dni temu Posty: 290 Skąd: Opole/Katowice
Profil: Imię: Izabela
Im. dziecka: Hania
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-21, 09:04
Ja dostałam pół roku po porodzie. Ale nigdy wcześniej nie czułam napięcia przed miesiączkowego, a teraz dziewczyny mówię wam, jestem nie do zniesienia nie wiem co się ze mna dzieje ale tak mnie wszystko denerwuje, że nie mogę wytrzymać. Ciśnienie schodzi zaraz w pierwszy dzień miesiączki. straszne to jest...
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 794 dni temu Posty: 1150
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-06-26, 18:13
Ja skończyłam karmić piersią jakies 3 tygodnie temu, wczoraj poszła ostatnia tabletka "Azalia" i teraz będę czekać ciekawe tylko ile ?!?! Choć ostatnio miałam lekkie plamienia może to przez to że juz nie karmię?!?! No i znó trzeba będzie iść do lekarza
Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 707 dni temu Posty: 381
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-07, 16:25
jej, a ja okres dostalam juz 6 tygodni po porodzie, czyli akurat wtedy kiedy polog mi sie skonczyl. nie za szybko? bo bylam wtedy u giny i powiedziala ze bardzo mozliwe ze to jest okres. a krwawienie po porodzie skonczylo mi sie tak calkiem dopiero na okolo kilka dni przed tym niby okresem, ktory trwal 4 dni i byl troche obfity ale nie tak jak zawsze wygladal moj okres przed ciaza. a teraz troche krwawie chyba przez tabsy anty
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 971 dni temu Posty: 2080 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-07-07, 16:28
U mnie też tak jest . Połóg mi się skończył miałam tydzień przerwy i dostałam okres . Czasami tak właśnie jest że dostaje się szybko a czasami do puki się karmi piersią to nie ma okresu .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum