przy pomocy załącznika:
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć zakładkę "Załącz plik"
- w linijce, gdzie macie podać Nazwę załącznika musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
- w polu "Komentarz załącznika" możecie (ale nie musicie) wp
isać komentarz do Waszego zdjęcia, który pojawi się bezpośrednio nad wklejanym przez Was zdjęciem
- teraz już możecie wcisnąc przycisk "Dodaj załącznik"
- i już gotowe, załącznik zostanie automatycznie dodany do Waszego posta
Wysyłając zdjęcie tym sposobem musicie pamiętać o odpowiednim rozmiarze i formacie zdjęcia. Maksymalna wielkość wysyłanego zdjęcia nie może być większa niż 1024x1024, rozmiar zaś nie może przekraczać 512 kb.
przy pomocy przycisku imageshack
- pisząc posta, poniżej pola do wpisania odpowiedzi możecie zobaczyć
- gdy wciśniecie ten przycisk wyskoczy Wam nowe okienko
- w linijce, gdzie jest napisane "Wybierz plik" musicie wcisnąć przycisk "Przeglądaj..." i wybrać zdjęcie, które chcecie wysłać
-teraz wciśnijcie przycisk "Wyślij"
-w okienku powinien się pokazać napis "Plik został wgrany z powodzeniem." a pod nim będzie podany link, ktory należy w całości skopiować
-skopiowany link należy wkleić bezpośrednio do Waszego postu
Gotowe !
Mam nadzieję, że nasza instrukcja jest zrozumiała. W razie wystąpienia kłopotów prosimy
o kontakt z administracją forum.
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
że czasem tak na mnie patrzysz... tak jakoś pięknie.... "inaczej"
Dziękuję Ci, że czasem jestem przy Tobie zmęczona....
Dziękuję, dziękuję, dziękuję...że mogę Cię trzymać w ramionach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum