Robiłam test ciązowy, wyszedł pozytywnie i teraz nie wiem co mam myslec, bo dostałam okres! Byłam juz w ciazy i okres automatycznie mi sie zatrzymał. A teraz nagle dostałam okres. Nie miałam objawów jak do okresu. Nie wiem co robic. Pomozcie
Ostatnio zmieniony przez madzia 2009-11-13, 14:27, w całości zmieniany 1 raz
A czy to aby na pewno normalny okres? Moze tylko plamienie, ktore czesto wystepuje wtedy, kiedy powinna byc @.
No i Kamyczek dobrze radzi, do lekarza! Daj znac co powiedzial.
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
że czasem tak na mnie patrzysz... tak jakoś pięknie.... "inaczej"
Dziękuję Ci, że czasem jestem przy Tobie zmęczona....
Dziękuję, dziękuję, dziękuję...że mogę Cię trzymać w ramionach.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 971 dni temu Posty: 2080 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-13, 15:13
Ja bym od razu poszła do lekarza . U mnie było tak samo test pozytywny a ja w @ dostałam krwawienia . Potem plamiłam do trzeciego miesiąca ciąży i brałam tabletki na podtrzymanie .
bylam u ginekologa i powiedzialam mu ze prawdopodobnie jestem w ciazy bo test byl pozytywny ale ze to dopiero 2 tydzien ciazy i ze dostalam jakiegos plamienia. a on mnie zbadał i powiedzial ze bo miesiaczka i ze on nie jest w stanie stwierdzic czy ja jestem w ciazy i powiedzial ze jakbym zaczela krwawic bardzo to zebym do szpitala pojechala. wcale mi nie pomogl i nie wiem co mam myslec...
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 642 dni temu Posty: 1185
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-13, 16:53
To normalne że nie może potwierdzić ciąży na 100%. Zrób betę z krwi jeżeli jest podwyższona to pewnie jesteś w ciąży, po 48h powtórz badanie jeżeli zwiększy się to znaczy że na pewno jesteś w ciąży. Wtedy możesz poprosić lekarza o jakieś leki na podtrzymanie, oczywiście jeżeli nadal będzie krwawienie. Spokojnie, myśl pozytywnie.
Informacje: Wiek: 31 Dołączyła 971 dni temu Posty: 2080 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-13, 17:19
A kiedy teraz masz iść do niego ? Ja poszłam chyba 3 dni po spodziewanej @ . Lekarz zrobił USG dopochwowo i powiedział że widzi jajo płodowe . A dokładnie że ciąża jest ale nie wiadomo czy żywa . Jak poszłam 10 dni później to już było wszystko dokładnie widać . Tylko że mi od razu przepisał leki na podtrzymanie już przy pierwszej wizycie . Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze .
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum