Informacje: Wiek: 27 Dołączył 1101 dni temu Posty: 68
Profil: Imię: Piotrek
Wysłany: 2010-02-23, 10:10 Forum dla gosci
Pytanko, moze aby zwiekszyc ilosc osob, ktore sie wypowiadaja otworzymy forum dla gosci ? Oczywiscie wiaze sie to pewnie z wieksza moderacja.. ale pewnie tez wiecej osob bedzie pisalo
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 26 Dołączyła 464 dni temu Posty: 745 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Asia
Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 13:27
Piotrek napisał/a:
otworzymy forum dla gosci
Pomysł ciekawy
Piotrek napisał/a:
pewnie tez wiecej osob bedzie pisalo
Pewnie tak
Ale chciałabym się zapytac w takim razie:
1. o czym będzie można w takim dziale rozmawiac, bo jeśli o wszystkim to ucierpią na tym inne działy
2. samo przez się rozumie, że zarejestrowane użytkowniczki tez będą mogły się tam wypowiadac, prawda?
3. jeśli powstanie dział dla gości to czy nie będziemy mieli mniejszej ilości osób zarejestrowanych- można będzie przecież zasięgnąc informacji i wyrazic swoją opinię bez zarejestrowania
Wysłany: 2010-02-23, 13:29
"Forum dla gosci" - cale forum bejbi.net z mozliwoscia odpisywania przez gosci i zakladania przez nich tematow. Nic sie nie zmienia poza tym ze bez rejestracji beda mogli pisac.
_________________ Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1016 dni temu Posty: 1903 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Wysłany: 2010-02-23, 13:46
myślę, że to dobry pomysł, może jeśli taki gość wypowie się raz, drugi, trzeci, zobaczy jak jest fajnie, to potem się zarejestruje i zostanie już na dłużej. można spróbować.
Wysłany: 2010-02-23, 13:54
Ustawione, teoretycznie goscie moga juz pisac, praktycznie chyba tez
Oczywiscie to pewnie bedzie sie wiazac z tym ze bedzie o wiele wiecej reklam, spamu i tym podobnych, jako ze nie beda musieli sie rejestrowac
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 875 dni temu Posty: 513 Skąd: WrocLove
Profil: Imię: Magdalena
Im. dziecka: Wiktor
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-23, 15:48
A może żeby uniknąć nierejestrowania się nowych osób, to warto wprowadzić jakiś limit postów dla danego GOŚCIA i gdy przekroczy tą liczbę postów, to będzie musiał się zarejestrować. Nie wiem czy to jest wykonalne tak naprawdę
_________________ Będę miała synka!!!
Wiktor Jan przyjdzie na świat:
dobry pomysl, mozna sprobowac, w razie gdyby przynosilo wiecej szkod niz pozytku, to mozna wylaczyc ta opcje
_________________ Gdy przyszłaś na ten świat moje życie całkiem rozjaśniało...
Jesteś moim światełkiem - tak przecież być musiało!
Dziękuję Ci że jesteś, że śmiejesz się i płaczesz...
że czasem tak na mnie patrzysz... tak jakoś pięknie.... "inaczej"
Dziękuję Ci, że czasem jestem przy Tobie zmęczona....
Dziękuję, dziękuję, dziękuję...że mogę Cię trzymać w ramionach.
Wysłany: 2010-02-23, 17:54
A jak ja mam zalozyc limit na goscia ? Jak mam odroznic goscia A od goscia B ?
Limity mozna nakladac na konto, a i tak zauwazycie ze wiekszosc spamerow wysle 1 post i ucieknie wiec co ? mam dac limit 0 postow ?
Wysłany: 2010-02-23, 18:19
Zeby miec ID trzeba sie zarejestrowac
I nie porownujmy filmow do forum, to inna branza, inna zasada dzialania, inne metody.
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 289 dni temu Posty: 445 Skąd: Radomsko/Częstochowa
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 14:20
Piotrek, ale rozumiem, że ktoś będzie czuwał nad tym, co się pojawia napisane przez gości? Nie chcę, żeby zabrzmiało to wrednie, ale... anonimowo ludzie chętniej piszą niemiłe, nieprzyjemne rzeczy. A niefajnie byłoby, gdyby psuły ten serdeczny i rodzinny klimat "naszego" forum
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 794 dni temu Posty: 1150
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel
Nastrój:
Wysłany: 2010-02-24, 20:49
pomysł ok tylko mam co do pogaduszek ALE, no bo tam w sumie piszemy najwięcej o naszych życiowych sprawach i nie chciałabym aby ktoś obcy z głupimi tekstami się wcinał- może tam jakieś ograniczenie dać aby tylko zarejestrowani użytkownicy mogli pisać?!?!
Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 1016 dni temu Posty: 1903 Skąd: Wałbrzych
Profil: Im. dziecka: Krzyś
Wysłany: 2010-02-24, 22:11
motylek napisał/a:
tylko mam co do pogaduszek ALE
w sumie dobry pomysł. da się tak zrobić? żeby pogaduszki były zablokowane dla gości? w sumie to może by je też zablokować dla czytających niezarejestrowanych?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum