Ja płeć poznałam w 12 tyg, choć raczej do tego sceptycznie podchodziłam No ale w 22 tyg się potwierdziło, że będzie córeczka Choć w sumie tak na 100% to się po porodzie potwierdzi
A ja już się nie mogę doczekać kiedy poznam płeć swojego dzidziusia A to dopiero końcówka 10tc Musze się uzbroić w cierpliwość, 24tego idę na USG, bardzo bym chciała już wtedy wiedzieć
Ja dowiedziałam się w 14 tygodniu i lekarz do dziś utrzymuje że to dziewczynka, nawet mam zdj z usg z pipką i jakby na to nie patrzyć to na siusiaka nie wygląda:):)
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-17, 10:13
Hihi.
Moja przyjaciółka się dzisiaj dowiedziała, że jest w ciąży bliźniaczej i szaleje, że sobie nie poradzi.
Wśród moich koleżanek jak narazie Baby Boom!
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-17, 18:12
a ja mam przykazanie czekać do 20tego tygodnia. w 14stym pod koniec była na 51% córunia ale mam się jeszcze nie nastawiać, bo może to być chłopak z małym siusiakiem
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 878 dni temu Posty: 135 Skąd: okolice Krakowa
Profil: Imię: Gosia
Nastrój:
Wysłany: 2010-06-06, 16:30
Właśnie zauważyłam, w temacie który Tri zrobiła "Przyszłe mamusie", że większość chłopców. Ale dużo jeszcze jest nieokreślonych, także szanse mogą się wyrównać .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum