Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 595 dni temu Posty: 347
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Maksymilian Piotr
Nastrój:
Wysłany: 2012-01-30, 22:00
A ja swojemu mezowi zrobie kolacje z makaronu z pozycjami milosnymi wyloze na jeden duzy talerz w zrobie z niego serce i bedziemy jesc do tego butelka szampana juz zamowilam paczke i czekam i mam nadzieje ze dojdzie jak malza ne bedzie w domu
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2012-02-14, 14:04
i jak tam walentynkujecie laski?
u nas świętowania nie ma. wieczorem włączymy sobie romantyczną komedię i tyle, ale to tak naprawdę nie z okazji walentynek, tylko ot tak sobie, dawno nie oglądaliśmy.
gdyby Krzysiu dał, to może wstąpiłabym do sklepu i kupiła jakieś czekoladowe serduszko dla śmiechu, ale nie dał, więc nic nie mam.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2012-02-14, 14:22
Sabina napisał/a:
Nigdy nie świętowaliśmy
a my właśnie kiedyś delikatnie obchodziliśmy, kartkę Miśkowi pisałam, a On przynosił jakiegoś chabyździa czasem udało się gdzieś wyjść.
od kiedy jest dziecko jakoś tak odchodzimy od tego, choć chyba na pierwsze walentynki z Krzysiem dostałam jakieś czekoladki z serduszkiem.
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1594 dni temu Posty: 2898 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-14, 14:38
U nas w Walentynki zawsze jakieś drobne prezenty . W tym roku trochę inaczej bo Dominik zrobił laurki dla rodziców . Bo pani w przedszkolu mówiła że daje się prezenty tym co się kocha . W zamian dostał wielkiego lizaka - serduszko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum