Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-04, 18:42 Walentynki
hej hej dziewczyny walentynki za pasem, niby amerykańskie święto ale u nas już na dobre się zadomowiło i traz problem...
Macie jakiś pomysły jak spedzić walentynki??? Żeby to nie był zwykły dzień, zwłaszcza że mo mężus ma wtedy jeszcze urodziny...
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1489 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-04, 19:30
U nas jest przeważnie tak że dajemy sobie jakiś drobny prezencik związany z Walentynkami . A w tym roku będzie troszkę inaczej bo idziemy na małą imprezkę Dominik będzie miał mikołajki takie opóźnione u męża w pracy Zawsze były w styczniu a teraz zrobili 14 lutego . Tak więc idę z synem tańcować
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2009-02-04, 21:30
my pójdziemy na pierwszy wspólny spacer z Krzysiem a potem może jakaś romantyczna kolacja, może kino, a może do knajpki na deser wyskoczymy. nie wiem jeszcze dokładnie. mężusiowi kupię kartkę i napiszę coś ładnego, jak co roku
Informacje: Wiek: 24 Dołączyła 1287 dni temu Posty: 517 Skąd: UK
Profil: Imię: Aleksandra
Im. dziecka: Patryk
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-06, 16:30
Madzia81 napisał/a:
może kino, a może do knajpki na deser wyskoczymy
Na tak dlugo zostawisz malutkiego? Tez mialam ochote na kino od jakiegos czasu , ale my sobie robimy domowe , bo nie chce go na tak dlugo jeszcze zostawiac . czekam z tym az skonczy moze to pol roku.
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-07, 10:16
Ja z mężem pojdziemy chyba do kina synka zawieziemy na noc do mojej mamy a pozniej kolacja przy swiecach takie są plany,ale zobaczymy jeszcze jak to będzie.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2009-02-07, 20:58
alexa87 napisał/a:
Na tak dlugo zostawisz malutkiego?
na 2 godzinki został już wczoraj z moją siostrą, ja z mamą na zakupy wyskoczyłam jak jest najedzony, to potem z reguły ładnie śpi, więc nie widzę większego problemu, żeby raz kiedyś zrobić sobie takie wychodne
Ja z mężem pojdziemy chyba do kina synka zawieziemy na noc do mojej mamy a pozniej kolacja przy swiecach takie są plany,ale zobaczymy jeszcze jak to będzie.
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-09, 10:41
iza to trzymamy kciuki ja dostałam taki prezent na Wielkanoc - wtedy dowiedziałam się że będzie dzidzia, mój maly Nataniel -"dar od boga"
w walentynki też męża namawiałam żebyśmy juz zaczęli staranka ale upierał się że na wiosnę... tylko ta wiosna była u nas szybciej
a co do WALENTYNEK to mam 2 opcje:
1. wypad do kina na "Czesia i paczkę", potem kolacja w domku przy świecach...a potem
2. Wypad nad morze, spacer, lody, gofry jak znajdziemy otwarte!!!, kolacyjka i ....
No i jeszcze wspólny prezent sesję zdjęciową z Natuśkiem, bo my mamy w sumie 3 dni świętowania od 12 do 14
Informacje: Wiek: 36 Dołączyła 1288 dni temu Posty: 284 Skąd: łódz
Profil: Imię: Iza
Im. dziecka: Mateusz
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-11, 17:54
Izabela napisał/a:
Wiecie co...my mamy codziennie Walentynki
dokladnie,tak powinno byc caly roczek moj mąz nie uwaza takiego dnia,poniewaz stwierdzil ze przywedrowalo to do nas to bo tak jest ale jak sie kochamy ,to powinnismy to uczucie okazywac ,codziennie a nie od swieta ale i tak bedzie dla Nas wyjątkowy wieczor (tak mysle)
Informacje: Wiek: 32 Dołączyła 1489 dni temu Posty: 2960 Skąd: podlaskie
Profil: Imię: Aneta
Im. dziecka: Dominik , Daniel
Nastrój:
Wysłany: 2009-02-11, 18:10
Takim to dobrze Jedna ma walentynki cały rok a druga planuje miły wieczór
A ja będę z synem tańcować i pewnie jak przyjadę to będę myślała tylko o tym żeby usiąść albo się położyć . Ale i tak się nie mogę doczekać bo taką imprezę mamy raz w roku
aQUa nie ty jedna my tak samo tyle ze kazdy ma dla kazdego jakis drobiazg bo tak jest co roku, a przeciez nie to jest najwazniejsze, najwazniejsze wtym wszystkim jest to ze sie kochamy i nie wyobrazamy sobie zycia bez siebie i swoich pociech.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum