Informacje: Wiek: 35 Dołączyła 717 dni temu Posty: 2117 Skąd: chatka z piernika
Profil: Imię: Maryna ;)
Im. dziecka: Junior
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-01, 22:31
agateczka mam identyczną szkoda tylko że kubusiowe obrazki szybko się pościerały karoll ale fajna,że ja wcześniej nie wiedziałam że takie są bo też mam małą łazienke
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 07:17
Karoll, ja gdzies widzialam takie skladane Fajnie wyglada ale jest wygodna? Bo te wysokie scianki troche chyba utrudniaja dostep do dziecka, no chyba ze to tylko tak wyglada.
Moj Franek juz prawie nie miesci sie do wanienki, bo moj malz zakupil taka mniejsza Trzeba bedzie kombinowac wieksza bo do duzej wanny to mam stracha
Informacje: Dołączyła 278 dni temu Posty: 171 Skąd: Wrocław
Profil: Imię: Joanna
Im. dziecka: LENKA
Wysłany: 2011-09-02, 10:56
Aniusia napisał/a:
agateczka mam identyczną szkoda tylko że kubusiowe obrazki szybko się pościerały
u nas, też dość szybko znikły no i termometr mało funkcjonalny po trzeba było dobrze się przyjrzeć aby zobaczyć ile jest stopni Karoll, tak z ciekawości ile kosztowała ? bo rozglądałam się za taką ale ceny mnie powalały i postawiłam na tradycyjną.
My ze względu na dużą wanne kąpiemy małą nadal w wanience, tzn. wstawiamy wanienkę do wanny i heja
_________________ 22.10.2010 godz.10:20 53 cm 3000g
Mama aniołka 19.02.2009 (*)
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 370 dni temu Posty: 289 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Ania
Nastrój:
Wysłany: 2011-09-02, 13:05
Agateczkaa mam bardzo podobną, tylko niebieską. Też jest z tym termometrem.
Karoll genialna ta Twoja wanienka. Niestety u nas takiej nie wiedziałam nigdzie. Praktyczna, bo nie zajmuje miejsca jak te nasze,......ale cena galanta.
Mam pytanko. Czy ktoras z mam miała moze ten stojaczek pod wanienke ? warto kupowac ? stabliny jest ? czy moze lepiej na komodzie lub naławie miec wanienke ?
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1938 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 19:06
LadyBlack napisał/a:
czy moze lepiej na komodzie lub naławie miec wanienke
ja tam stawiam normalnie na podłodze, na początku na dywanie w pokoju, a teraz w łazience obok kładę przewijak na którym rozbieram i po kąpanku pielęgnuję i ubieram małą i mi tak wygodnie
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2012-02-22, 19:33
LadyBlack, ja miałam ten stojak i REWELACJA, wiedziałam, ze dziecko jest "bezpieczne" nie zsunie się, nie przewróci wanienka, polecam, bo naprawdę warto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum