I moja tez nie nalezy do najwiekszych (ikea) ale jeszcze z niej korzystamy. Mala sobie siedzi i jest ok. ale musze nabyc w koncu wieksza, bo u nas wanny nie ma
Ja mam malutką:) później Tomka do wanny będę sadzać
my podobnie, taka wanienka przydaje się do pół roku mniej więcej, potem dziecko juz w wannie siedzi
zeby dziecko posadzić w wannie musi bardzo stabilnie siedzieć. Młody jak już kilka razy pisałam samodzielnie siedział dopiero w wieku 8 miesięcy. Wcześniej plecki mu się gięły więc nie sadzaliśmy na siłę. Mielismy średniej wielkości wanienkę i całe szczęście bo do małej w wieku 6-8 miesięcy nie mialby szans się zmiescić.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-01-27, 13:39
Eszka22, duża, fajna my też taką mieliśmy. ze stojakiem. fantastyczna rzecz jak dla mnie ten stojak
Krzyś kąpał się w wanience do ok. roczku, potem wymieniliśmy kabinę w łazience na taką z głębokim brodzikiem i od tamtego czasu szaleje w brodziku
stojak_pod_wanienke_dla_790_320.jpg
Plik ściągnięto 446 raz(y) 5,42 KB
Ostatnio zmieniony przez madzia 2011-06-17, 21:40, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 641 dni temu Posty: 2745 Skąd: Górny Śląsk
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Franuś
Nastrój:
Wysłany: 2011-01-27, 13:47
Madzia81, mnie tez podobaja sie te wanienki ze stojakiem, ale ogladalismy taką w Smyku i ten stojak był bardzo niestabilny, wiec raczej takiej nie kupimy, tym bardziej, ze jakoś 70zł kosztowała Kuzynka Ł. ma po swojej corci taka niebieska wanienke z gumami na obrzezach i odplywem, wiec pewnie od niej odkupimy
Ja jeszcze wanienki nie wybrałam, ale nie bedzie zbyt duża - bo pamiętam, że jak wylewałam wode bratówce, to mi plecy strzelały Zreszyą w łazience mam niedużą wannę i kabinę prysznicową, więc małe będzie miało gdzie pływac
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 551 dni temu Posty: 2587
Profil:
Wysłany: 2011-01-27, 17:36
:) napisał/a:
zeby dziecko posadzić w wannie musi bardzo stabilnie siedzieć. Młody jak już kilka razy pisałam samodzielnie siedział dopiero w wieku 8 miesięcy. Wcześniej plecki mu się gięły więc nie sadzaliśmy na siłę. Mielismy średniej wielkości wanienkę i całe szczęście bo do małej w wieku 6-8 miesięcy nie mialby szans się zmiescić.
no oczywiście że jak będzię niestabilny młody to go nie posadzę samego
A moja wanienka ma taką samo kachuchę jak na tych fotach he he he
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum