Fajne filmy to tez Psychopata z Sigourney Weaver z 95 roku. Polecam.
Jestem Sam rewelacyjny film. Polecam.Dobra muzyka, obsada. Przygotowac chusteczki radze Pan od muzyki tez bardzo dobry film. Ciepła wzruszajaca opowiesc.
chetnie obejrzałabym naprawde dobra komedie . Byle nie romatyczna bo cos ostatnio te filmy srednio mi podchodza.
Warto obejrzec ( podobno ) film pt. Niewolnica.
Film oparty na faktach. Opowiada o losach sudańskiej dziewczyny uprowadzonej przez mudżahedinów i sprzedanej w Chartumie arabskiej rodzinie. Przez lata Malia pozostając odcięta od zewnętrznego świata pracuje dla kolejnych rodzin. Po jakimś czasie wysłana zostaje do Londynu. Nie ma paszportu, pieniędzy, nikt nie wie o jej pobycie w Europie. kobieta żyje pozbawiona wolności i jakichkolwiek praw zamknięta w ścianach bogatych domów.
ekino.pl ( zrodło ).
Ja osobiscie uwielbiam taka tematyke i ksiazek i filmów wiec myśle że bede zadowolona.;)
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2012-03-03, 12:19
w końcu dorwałam 1 część Przed świtem - pamiętam, że ktoś był w kinie, kto?
ja zakochana w wampirach, więc film mi się oczywiście podobał czekam na ostatnią część i potem oglądam wszystkie od początku, choć nie wiem czy najpierw nie powtórzę książek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum