Film, który ostatnio bardzo mnie poruszył to "Boy A". Niestety nie jest to optymistyczny obraz, ale zmusza do przemyśleń nad tym jacy jesteśmy jako ludzie i czy potrafimy przebaczyć innym. My z mężem jeszcze długo dyskutowaliśmy po tym filmie...Polecam!
Avatar faktycznie warto zobaczyć, efekty świetne Wielka fantazja, żeby stworzyć taki kolorowy i piękny świat - rewelacja!!!
Tylko dobre kino wybrać, bo w niektórych kinach po seansie 3D oczy koszmarnie bolą.
Byłam w niedzielę na Alicji w Krainie Czarów - pierwszy raz widziałam film w 3D i przyznaję, że to niezłe, choć nie wybitne. Sam film świetny, uwielbiam Burtona, jego żonę i Johhnego Deepa, więc jestem zachwycona!
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 475 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-23, 10:22
Ja na pewno nie usne przy Diabeł ubiera sie u Prady, wyznania gejszy, miedzy niebem a piekłem, stygmaty:)
To chyba wszystkie filmy ktore lubie i do których moge wracać co jakis czas:)
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-27, 17:02
My ostatnio oglądaliśmy "Gran Torino" - ciekawy, zmuszający do pomyslenia... choć momentami język może razić... choć na ulicy teraz gorsze rzeczy słychać.
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 475 dni temu Posty: 117 Skąd: Zielona Góra
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Weronika
Nastrój:
Wysłany: 2010-10-27, 17:14
ja często wracam do oglądania filmu Kod Da Vinci.
_________________ Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę.Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę.Jestem przy Tobie od pierwszego grama.Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
BRACIA - mocny film, niespecjalnie krwawy czy piorący mózg jak np: experyment (niemiecki film), ale jestem pewna ze na bardzo długo pozostanie w mojej pamieci. polecam
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1534 dni temu Posty: 4120
Profil:
Wysłany: 2010-11-04, 14:22
oooo, właśnie go wzięłam od taty i czekam na przyjazd M. i będziemy oglądać.
my ostatnio oglądaliśmy ONDINE. taka trochę bajka, ale fajnie się patrzyło. nie powiem, wzięłam go ze względu na obsadę (Bachleda Córuś i Collin Farrel) - byłam ciekawa jak razem grają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum