Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 876 dni temu Posty: 1938 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-06, 11:47
A mojemu już się znudziło zajmowanie Martysią ale gdy widzi że jestem zmęczona bierze ją bez gadania może jak będzie bardziej kontaktowa to chętniej będzie z nią przebywał bo narazie to przeraża go że nie wie jak ją uspokoić i co jej dolega
Informacje: Wiek: 27 Dołączyła 720 dni temu Posty: 1495 Skąd: Stalowa Wola
Profil: Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-06, 14:50
Grzesiek nie powiem pomaga mi jak wróci z pracy, jedyne co mnie boli to to, że nie chce zmieniać jej pieluch a jak ja to robię to oddala się na kilometr jakby bomba miała zaraz wybuchnąć czy co... Widzę że bardzo ją kocha. Czasem mnie tylko wkurza jak się z nią za bardzo wygłupia i jest niezbyt delikatny, jak ją tak "tarmosi" to mi się wydaje że się jej zaraz krzywda stanie, no i jak mówi do niej i sepleni, albo jakieś głupie słowa zbliżone do przekleństw, a wiadomo dziecko się uczy i potem będzie powtarzać Nie pałał za bardzo entuzjazmem jak myśleliśmy o dziecku ale teraz widzę że on jest po prostu stworzony do bycia ojcem, lepszego moje dziecko chyba nie mogłoby mieć, no może by mogło , ale dobrze jest jak jest
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-10-06, 16:36
Mój Daruś to anioł przy Grzesiu ogromnie mi pomaga dużo go nauczył , bawi się z nim , pomaga mu , pocieszy jak trzeba , przytuli , i kocha go jak własnego syna co najważniejsze A przy Marysi to normalnie nie zastąpiony jest jak była malutka to i kąpać mi ją pomagał , przewijać lulać do snu a teraz to świata po za nią nie widzi i gada z nią a jak tak ślicznie się śmieje nasza córka do mojego Darka normalnie mam anioła w domu A póki co nie narzekam jest wspaniałym ojcem , cudownym narzeczonym i kocha nasze dzieci ponad życie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 230 dni temu Posty: 150 Skąd: Tarnowskie Góry
Profil: Im. dziecka: LENA
Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 11:49
Moj Marcin jest super tata kapie mala karmi bawi sie z nia tylko ubierac nie lubi ale jak musi to i ubierze jak cos widzi w sklepie to kupuje;)bardzo mi pomaga a jak chce spac bierze ja na spacer i mam spokoj:)
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 570 dni temu Posty: 997 Skąd: Rzeszów
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2012-03-14, 12:57
Mój S. będzie napewno wspaniałym tatusiem. Jestem o tym przekonana.
Widać po nim po jego zachowaniu, że jest gotowy na to by być tatusiem. Sam mi wielkokrotnie podkreśla że chce mieć dzidziusia Najbardziej mnie rozczula jak mówi mi nie raz że będzie głaskał mój brzuszek i nasłuchiwął co tam dzidzia wyczynia na pewno sprawdzi się też jako tatuś po narodzeniu dziecka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum