REGULAMIN  Album Szukaj   Rejestracja  Zaloguj Oblicz dni płodne

Przesunięty przez: Madzia81
2011-02-03, 13:59
Tytuł: Wasz partner a dziecko
Autor Wiadomość
ewelcia1987 

Informacje:
Dołączyła 876 dni temu

Profil:
Imię: Ewelina
Im. dziecka: Martynka
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2011-10-06, 11:47   

A mojemu już się znudziło zajmowanie Martysią :-P ale gdy widzi że jestem zmęczona bierze ją bez gadania :-P może jak będzie bardziej kontaktowa to chętniej będzie z nią przebywał bo narazie to przeraża go że nie wie jak ją uspokoić i co jej dolega :roll:

Gosiak 11 

Informacje:
Dołączyła 720 dni temu

Profil:
Imię: Gosia
Im. dziecka: Natalka
Nastrój:
skolowana

Wysłany: 2011-10-06, 14:50   

Grzesiek nie powiem pomaga mi jak wróci z pracy, jedyne co mnie boli to to, że nie chce zmieniać jej pieluch a jak ja to robię to oddala się na kilometr jakby bomba miała zaraz wybuchnąć czy co... :evil: Widzę że bardzo ją kocha. Czasem mnie tylko wkurza jak się z nią za bardzo wygłupia i jest niezbyt delikatny, jak ją tak "tarmosi" to mi się wydaje że się jej zaraz krzywda stanie, no i jak mówi do niej i sepleni, albo jakieś głupie słowa zbliżone do przekleństw, a wiadomo dziecko się uczy i potem będzie powtarzać :-> Nie pałał za bardzo entuzjazmem jak myśleliśmy o dziecku ale teraz widzę że on jest po prostu stworzony do bycia ojcem, lepszego moje dziecko chyba nie mogłoby mieć, no może by mogło :-P , ale dobrze jest jak jest :mrgreen:

trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka..

iwonaryki 
Spełniona

Informacje:
Dołączyła 637 dni temu

Profil:
Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
zakochana

Wysłany: 2011-10-06, 16:36   

Mój Daruś to anioł <serc> przy Grzesiu ogromnie mi pomaga dużo go nauczył , bawi się z nim , pomaga mu , pocieszy jak trzeba , przytuli , i kocha go jak własnego syna co najważniejsze <serduszka> A przy Marysi to normalnie nie zastąpiony jest jak była malutka to i kąpać mi ją pomagał , przewijać lulać do snu a teraz to świata po za nią nie widzi <loove> i gada z nią a jak tak ślicznie się śmieje nasza córka do mojego Darka <zakochany> normalnie mam anioła w domu <love> <love> <love> <love> <love> <love> <love> <love> A póki co nie narzekam jest wspaniałym ojcem , cudownym narzeczonym i kocha nasze dzieci ponad życie <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov> <bzyklov>

Młoda Mama:) 

Informacje:
Dołączyła 230 dni temu

Profil:
Im. dziecka: LENA
Nastrój:
zmeczona

Wysłany: 2012-03-14, 11:49   

Moj Marcin jest super tata kapie mala karmi bawi sie z nia tylko ubierac nie lubi ale jak musi to i ubierze :) jak cos widzi w sklepie to kupuje;)bardzo mi pomaga a jak chce spac bierze ja na spacer i mam spokoj:)

dobra_duszyczka 

Informacje:
Dołączyła 570 dni temu

Profil:
Nastrój:
zadowolona

Wysłany: 2012-03-14, 12:57   

Mój S. będzie napewno wspaniałym tatusiem. Jestem o tym przekonana. <bzyklov>
Widać po nim po jego zachowaniu, że jest gotowy na to by być tatusiem. Sam mi wielkokrotnie podkreśla że chce mieć dzidziusia :-D Najbardziej mnie rozczula jak mówi mi nie raz że będzie głaskał mój brzuszek i nasłuchiwął co tam dzidzia wyczynia <serc> <dreams> na pewno sprawdzi się też jako tatuś po narodzeniu dziecka :-D

Odpowiedz do tematu