Informacje: Wiek: 28 Dołączyła 283 dni temu Posty: 29
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2009-10-28, 18:56
Dziś dowiedziała się, że moja dobra znajoma jest w ciąży i spodziewa się bliźniąt Jestem bardzo szczęśliwa. To 2 miesiąc i czuje się fatalnie. Skąd ja to znam
Moja koleżanka do tego stopnia jest zazdrosna o ciąże innych kobiet, że płacze, jak widzi panie z brzuszkiem A dopiero stara się od 4 miesięcy. Nie to co my z mężem... od 2 lat, a mimo to z radością spoglądam na kobiety w ciąży. Mam ochotę chuchać i dmuchać na każdą taką kobietę, bo boję się, że wszystko może jej zrobić krzywdę
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 213 dni temu Posty: 76 Skąd: podkarpackie
Profil: Imię: Ewelina
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-27, 19:23
Ja zazdroszczę, ale tylko troszeczkę Po prostu gdzieś w środku smutno mi troszeczkę że ja jeszcze nie mogę, ale absolutnie nie odczuwam złości wobec kobiet w ciąży, wręcz przeciwnie
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 344 dni temu Posty: 197 Skąd: elblag
Profil: Imię: Monika
Im. dziecka: Julia
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-27, 19:33
ja gdy sie dowiedzialam ze moja znajoma jest w cizy bardzo sie cieszylam i powiem szczerze ze bardzo przezywalam jej poro bo bylam ciekawa jak sobie poradzi ale poszlo wszystko w porzadku i bardzo sie ciesze
Możesz pisać nowe tematy Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum