Informacje: Wiek: 20 Dołączyła 1408 dni temu Posty: 621
Profil: Nastrój:
Wysłany: 2011-06-24, 17:36
kochanie1305199, ale mały śliczny jest mnie jak mama kąpała to zawsze trzymała mi główkę nawet mam zdjęcie takie
Ja swoje też będę wolała trzymać a Ciebie podziwiam za odwagę
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 693 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-24, 23:17
kochanie, jakie śliczne dziecię masz śliczny blondynek. też podziwiam za odwagę. Waże że się nie boi i nie placze. moja Wiki chyba by dostała zawału. jakaś lękliwa jest, moze chłopcy to inaczej...nie wiem....
ale już przestała plakać na miśku, to jutro spróbuję bez, bo prawda jest taka, ze misiek gąbkowy faktycznie calą wodę wypija i cieżko sie z nim myje
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 637 dni temu Posty: 3518 Skąd: Ryki
Profil: Imię: Iwona
Im. dziecka: Grześ i Marysia , Gabrysia
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-25, 11:55
kochanie1305199 Masz śliczngo synka
Beata, Kochana moja Marysia też płacze jak ją kąpiemy raz jak ją po raz pierwszy wykąpaliśmy to taka spokojna była a teraz to popłacze trochę i przestanie może Twoja córeczka boi się że może się utopić lub że woda coś może jej zrobić takie maluszki nie rozumieją co my robimy przy nich jakie czynności przy nich wykonujmemy
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1639 dni temu Posty: 4459
Profil:
Wysłany: 2011-06-25, 15:32
kąpanie młody zawsze lubił, sporadycznie się denerwował, balsamowanie też zazwyczaj było ok, najgorzej z ubieraniem jak był malutki, z czasem przeszło.
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 693 dni temu Posty: 1441
Profil: Im. dziecka: Wiktoria
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-27, 23:45
udało się!!! od kilku dni nie płacze już.
Zrezygnowałam juz z gąbki miśka , daję na dno ręcznik. Troszkę się jeszcze stresuje bo piastki zaciska, ale jakoś daje radę bez płakania. nawet więcej wody daje...leży sobie, tylko glówkę podtrzymuję. uffffffffff
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 842 dni temu Posty: 2549 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-29, 20:37
Olenijkę od jakiegoś czasu kąpie w wannie, pewnie jakies 3tyg. Jak ją wyjmuje to chyba słyszy cały pion w bloku, taka jest niezadowolona, najchętniej by mnie pobiła, ale póki co "tylko" szczypie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum