Pewność jako taką można mieć, jeśli będzie chłopiec - bo jak już widać siusiaka, to nie zniknie.
siusiak siusiakiem, ale i tak sie zdarza, ze napuchnięte od wód płodowych wargi sromowe brane są za jądra.
U mnie sprawdziło się i USG (choć pierwsze dot płci mówilo ze to dziewczynka) i przeczucie, które nie opuszczało mnie prawie od poczatku ciąży.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 704 dni temu Posty: 52
Profil: Imię: Jola
Im. dziecka: Natalia
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-26, 11:50
ha w zeszłym tygodniu moi znajomi zostali rodzicami. lekarz przez całą ciąże mówił K., że będzie chłopak , a tu się dziewuszka urodziła. rodzice na początku byli w szoku, tatuś dziecka mówił, że jakby go nie było przy porodzie to by nie uwierzył, że to jego .
Ja pisalam w tym temacie, ze nie wyobrazam sobie nie wiedziec
A jednak da sie , no moze tez troche sytuacja zmusila, bo bylo jedno usg na cala ciaze, i na nim sie nie dowiedzialam czy chlopak czy dziewczynka. Zas po narodzinach jest cudowna niespodzianka a wyprawke tez da sie skompletowac, bez szalenstw rozowych czy niebieskich
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Im. dziecka: Maja
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-27, 10:23
calineczka, No i masz zdrowe podejście, ja to się dowiedziałam nie do końca z własnej woli ale też nie jestem nastawiona że musi być córka, musi być zdrowy, różowy, tłuściutki dzieć.
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-27, 10:39
Kamyczek napisał/a:
zdrowy, różowy, tłuściutki dzieć.
Zdrowy, różowy - zdecydowanie tak. Ale nie za tłuściutki, bo ja my go z siebie wyciśniemy. A ja niby wiem, że dziewczynka, ale jakby był chłopak to byłoby też fajnie. Ja chcialam wiedzieć głównie po to, żeby mówić do dzidziusia po imieniu. Ale okazuje się, że to i tak nie do końca się sprawdza. W grudniu się dowiedziałam, od tamtej pory do niedawna do dzidzi mówiliśmy "Basia", a nagle sie odmieniło mojemu połówkowi i mówi do niej "Majunia"... No więc rownie dobrze może być "Filip"...
A co do ciuszków i tak większość jest żółta i zielona
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 1161 dni temu Posty: 2104
Profil: Imię: Kornelia
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-28, 20:24
Bo kiedyś tak było, moja babcia do tej pory nie może przeżyć, że takie zmiany z Ameryki przyszły, bo to zawsze był różowy dla chłopców, a niebieski dla dziewczynek.
Im. dziecka: Damian
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-29, 10:28
Ja podobnie jak Calineczka zawsze mówiłam że chcę niespodziankę i R. też tak mówił, ale nie wytrzymaliśmy Pewnie, że gdyby nie było możliwości to nic byśmy z tym nie zrobili i czekali:) No i zostawiliśmy mały margines błędu ale mówimy "mały" "maluszek"
_________________ "Pozostań dzieckiem, aby Cię zawsze mogły kochać Twoje dzieci."
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Nataniel, Alan
Nastrój:
Wysłany: 2010-04-30, 11:58
a ja się nie mogę doczekać aby wiedzieć w dużej mierze właśnie ze względu na zakupy , jak będzie facet to dużo dokupować nie trzeba, a jak panna to trochę poszaleję własnie z tymi kolorami różowymi
Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-02, 13:17
ja też chce wiedziec i tez ze wzgledu na zakupy, juz nawet nie chodzi o te roże i blękity, ale ogolnie, chlop to chlop, a baba to baba
dowiemy się już za 5 tygodni
połówek to już siusiaka widział na ostatnim usg, humorzysta, ciekawe
wszyscy na okolo mi klepią, że chłopak będzie, a ja sobie gdzies tam głęboko czuje, że córunia
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 709 dni temu Posty: 1047 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Karolina
Im. dziecka: Gabriel
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-03, 12:22
Ja przez to łożysko, dowiem się może za tydzień, chcę wiedzieć, ale tylko ze wzgledu na zakupy i na jaki kolor ściany w pokoiku malowac.
Tak to zupełniee jest mi to obojętne, ale Dominik mówi, że on chce chłopaka, żeby mógł go nauczyć sikać na stojąco.
_________________ Gabriel Sebastian
ur. 27.08.2010 godzina 1:15
43cm, 1900g
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum