Informacje: Wiek: 29 Dołączyła 737 dni temu Posty: 2454 Skąd: mazowieckie
Profil: Imię: Jola
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-03, 21:00
Charlie.C
"kolor ściany w pokoiku malowac" proponuje na żółto ...
Mi Adaśko już zmalował na żółto, jeszcze tego nie przeżyłam..... ale ponaklejam duuuużo rożnych rzeczy to tak nie będzie widac
Informacje: Wiek: 25 Dołączyła 641 dni temu Posty: 1362
Profil: Imię: Kasia
Im. dziecka: Agatka
Nastrój:
Wysłany: 2010-05-17, 17:38
Chciałabym wiedzieć. Lubię niespodzianki, ale nie wytrzymałabym tylu miesięcy w niewiedzy No i chciałabym móc się zwracać do fasolki jakimś konkretnym imieniem
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 1535 dni temu Posty: 4129
Profil:
Wysłany: 2010-06-02, 19:58
my tak sobie z M. wymyśliliśmy, że pójdziemy na usg 3d, żeby zbadać maluszka, a przy okazji może uda się określić płeć. mam nadzieję, że przy takim badaniu pomyłki już nie będzie.
Informacje: Dołączyła 265 dni temu Posty: 503 Skąd: nibylandia.
Profil: Im. dziecka: Żuczek ;*
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-14, 12:29
Ja nie chciałam wiedzieć i nie wiedziałam do końca. Nawet się nie pytałam czy już widać, bo mogłoby mnie podkusić. Za to rodzinka chciała wiedzieć i ciągle tylko "i co?", "widać już?", "będzie dziewczynka czy chłopczyk?"... Jak mnie to wkurzało. Pomyślałam sobie, że nie opędzę się, jak czegoś nie wymyślę. I tak któregoś dnia po drugim USG wzięłam telefon i heja banana wszystkim obwieściłam, że będzie dziewczynka. Jakby wyszło ze mnie nie to co trzeba to bym powiedziała, że widocznie lekarzowi umknęło - zdarza się przecież.
Ale szczęśliwie mi się udał przekręt
w 1 młoda pokazała się dopiero po 30 tygodniu ale ja i tak wiedziałam że babka się szykuje za to teraz już w 18 tygodniu lekarz powiedział że widzi fistaszka, kolejne usg potwierdzały i teraz w 38 tyg też więc chyba już mu nie "utnie"
a co do ubranek - nawet nie idzie o kolory ale dla chłopców robią inne wzory - pieski, misie, samoloty itp. a dla dziewczynek kotki, lalki, motylki
no i sam fakt tego różu - osobiście nie przepadam więc cieszę się że jednak facecik planowany
Informacje: Wiek: 33 Dołączyła 1179 dni temu Posty: 1816 Skąd: Poznań
Profil: Im. dziecka: Mateuszek
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-18, 20:00
Ja chcialam wiedziec, w 14 tygodniu juz nam delikatnie zasugerowal lekarz, ze moze byc chlopczyk,ale powiedzial, ze nie mamy sie nastawiac, a w 18 tygodniu juz wiedzielismy na 100%, pozniej praktycznie na kazdej wizycie maly pokazywal, ze jest facetem , no i chlopczyk sie urodzil
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 673 dni temu Posty: 1588 Skąd: Śrem
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Patryk i Madzia
Nastrój:
Wysłany: 2011-06-19, 09:41
Chciałam wiedzieć i w 1 ciąży i teraz. W pierwszej około 18 tyg. było, że dziewczynka, ale jednak na kolejnych uległo zmianie i został chłopak i chłopak się urodził.
Teraz byłam pewna, że drugi chłopak a tu w 20 tyg. i potwierdzone w 30, że jednak kobietka.
Zobaczymy jak będzie, bo wszyscy wróżą chłopaka, bo ponoć za ładną twarz mam na dziewczynkę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum