Informacje: Wiek: 21 Dołączyła 1226 dni temu Posty: 427
Profil: Imię: Anna
Im. dziecka: Maciuś
Nastrój:
Wysłany: 2009-11-20, 21:55
ja kupuje Cisowianke nie dosc ze tania to i dobra! a ja sama wypijam dziennie ok. 2 butelki to to robi roznice... oprocz niej czasem nestle aquarel jest w podobnej cenie co cisowianka i tez dobra. naleczowianka tez i kropla beskidu tak samo. ale pije cisowianke, tansze wody typu 'mini cena' czy biedronkowy shit nie wchodzi w gre, po takiej wodzie mam rozstroj zoladka. wg mnie zywiec ma gorzki smak, nie lubie (wogole piwo zywiec jest gorzkie;P)
no i oczywiscie jest to woda niegazowana, bo po szklance 2ch gazowanego boli mnie brzuch... w ciazy bym sie chyba pozygala i wzdecia by mnie rozerwaly...
Pije duzo i cytryny musze miec zawsze na stanie do tego.
Gazowanego nie tykam.
Widze, ze Evian sie tu przewinal 2 razy, ja tez ostatnio ja wyprobowalam dla odmiany i bardzo dobra jest.
Informacje: Wiek: 30 Dołączyła 768 dni temu Posty: 2694 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Ania
Im. dziecka: Zosia, Filip
Nastrój:
Wysłany: 2010-01-07, 17:14
Mąż woli Nałęczowiankę, ja Cisowiankę (pozostało mi z czasu, gdy piłam cytrynowe wody - tylko ta mi smakuje z tych bez cukru czy słodzika). Może mi mama w przyszłym tygodniu przywiezie Wysowiankę - z niedużego uzdrowiska koło Krynicy. Smak wakacji w młodości
_________________ "Bo istnieją gwiazdy i niebieskie kraby pustelniki"
Ja kupuję wody mineralne niegazowane niskosodowe, różnych marek. Zazwyczaj wybieram te, które nie mają więcej niż 5 mg sodu na litr, ale w sumie nie wiem czy to jakaś różnica jest...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum